2777
2789
عنوان

درد ها و سوزش های نقطه ای

70 بازدید | 15 پست

سلام دوستان کسی تجربه ای داره من چندوقت پشت کتفم سوزش داره اکثرا کتف چپم دردای شدید میگیره پشت کتف راستم الان ی نقطه شروع کرد ب سوزش دست میزنم بهش ب نقطه هم درد کم و سوزش زیاد میگیره. راهنماییم کنین دوستان. دکتر قلب هم تازه رفتم چکاپ شدم و نه ماهه ک عمل صفرا کردم 

وای چقدر منتظر چنین تاپیکی بودم‌مامان‌منم چتد هفته ست همین مشکل و پیدا کرده و نمیدونه علتشو فردا وقت دکتر قلب گرفته نمیدونم مشکل قلبشه یا چی

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چقدر منتظر چنین تاپیکی بودم‌مامان‌منم چتد هفته ست همین مشکل و پیدا کرده و نمیده علتشو فردا وقت د ...

عزیزم من خیلی دکتر قلب رفتم پنیک هم دارم استرسی ام یکم افتادگی دریچه میترال دارم ک خیلی بهتر شدم اما شایدم مال گردن یا معدم باشه  

عزیزم من خیلی دکتر قلب رفتم پنیک هم دارم استرسی ام یکم افتادگی دریچه میترال دارم ک خیلی بهتر شدم اما ...

انشالله که زودتر خوب بشین

خیلی سخته ندونی علتش از چیه

چند سال پیش رفتم دکترام از ای دادم گفت دیسک گردن خفیف داری الان کتفم حالت سوزس داره گاهی درد شدید

به احتمال زیاد علتش همینه

مال منم همینه گاهی هم قفسه سینم میسوره ی اکو ببرشون خیالتون راحت شه

اکو و نوار داده تاحالا چندبار سالم.حالا باز فردا میره ببینیم‌چی میشه

2810