2777
2789
عنوان

پریود نمیشم هرکاری میکنم

204 بازدید | 19 پست

من ۷مهر دارو مصرف کردم برای تخمک کشی ۱۸مرداد تخمک کشی کردم۲۴مرداد پریود شدم تا۲۸

۲۸ ۲۹ ال دی خوردم قطع شد اون دوروز بعد دباره ۳۰تا ۱شدم این بین هم دوبار لکه بینی داشتم بین ۸تا ۲۰ دوبار دقیق زمانشو نمیدونم الان اگر از ۳۰تا الان پریودمو حساب کنی شده ۴۰روز که نشدم از ۲۴ تا الانم حساب کنی میشه۴۵روز بخدا زعفران دارچین رازیانه زیره نبات پنج انگشت دانه چیا بابونه زنجبیل سیاهدانه گل گاو زبان و دوتا دیگ که اسمشو نمیدونم خوردم قیماق کنجدم خوردم کیسه اب گرم و دوش اب گرم روغن سیاهدانه استفاده کردم امشبم دوتا امپول پرژسترون زدم ولی پریود نمیشم بی بی چکم ۵روز پیش زدم منفی بود چیکار کنم  خیلی اعصابم خرابه میگم برم ازمایش بارداری بدم ولی علامت بارداری بجز کمر درد ندارم سنو واژینال دادم آندومتر ۶*۶بود تخمک هامم اوکی بود فقط داخل تخمدان راستم ی کیست هموراژیک به ابعاد ۳۰*۳۶بود بی بی چک گردم فردا دباره بزنم توروخدا کمک کنید خیلی حالم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییی خدانکنه بچم ۲سالشه هنوز تخمک اهدا کردم برای خودم نبود اصلا شرایطشو ندارم🥲

تخمک اهدایی هستی پس!من فکر کردم میخوای آی وی اف کنی😐گفتم حتما طبیعی باردار شدی دیگه نرو دنبال آی وی اف و راحت شدی

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810