2777
2789
عنوان

مادر یکی از همکلاسی های پسرم پدرمو درآورده چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 39 پست

به مدیراطلاع بده

بلاکش کن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو به مدیر بگو یا کلا مدرسه‌اش رو عوض کن 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

اصلا حق نداره به شما زنگ بزنه تهدید کنه، فردا برو مدرسه و بهشون کامل توضیح بده، 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بعد هم چرا اینقدر ساده هستین خودتو چرا بزنی یا جنگ و دعوا برا چی داخل خونه .مشکل از شما نیست دوتا بچه دارن با هم بازی میکنن مشکل از مامان اونه که بزرگ نمایی میکنه.این دلسوزی به حال بچش نمیکنه باعث میشه فردا اعتماد به نفس فرزندش پایین بیاد

فردا می رم تکلیف مونو روشن کنم بخدا کاری کرده رعشه ب جونم افتاده

بگو قراره برم مدرسه  دوربین هارو چک کنم و پرس و جو کنم اگه حق با شما بود من مدرسه رو عوض میکنم اگه حق با من بود بع خاطر مزاحمت و تهدید شکایت میکنم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
اخه چرا فقط بچه اون اینجوری میشه پس چرا نمی ذاره بچش ببرم دکتر اگه دستش شکسته بخدا می گفت می خوام شک ...

اصلا شکایت اون نه ترس داره و نه مهم هست.اگه خدایی نکرده مدرسه اتفاقی بیفته مدیر و مسئول مدرسه باید جوابگو باشه.شما کوچکترین راه رو میزارم پیش پاتون فردا یا پسفردا برید مدرسه ی چندتا خوراکی بگیرید ببرید داخل مدرسه زنگ استراحت داخل دفتر مدیر هردو رو صدا بزنه شما جلو اونها هردو رو ببوس و خوراکی رو نصف کنید به هرد بدین بعد هم بگین شما هوای بچه من رو یعنی اسمشو بگید داشته باش به پسر خودت هم بگو هوای دوست رو داشته باش بگو از حالا با هم دوستین و بگو دست بدن و همدیگه رو ببوسن.از این طریق هم جلو مدیر و بقیه خودتونو ثابت کردین و هم ارزش بچتون رو بالا بردین.و ی جورایی از خودتون هم رفع مسئولیت کردین.جواب میده مطمئن باشید