2777
2789
عنوان

فساد اخلاقی زن مرد

678 بازدید | 24 پست

خدایی من موندم تاپیکا قبلم هستت من ۱ ماه سرکار بودم صابکارم ک اقا بود زن بچه داره اومد بهم پیشنهاد دوستی داد مجبورشدم زدم بیرون الان توکار شیرینی فروشی هستم

ابن به کنار همکارم ک زن دوتا بچه شوهر داره نشسته باوقاحت تمام فردا میخوام برم سویت بادوست پسرم

خوب زنیکه ازدواج کردی راهت باز بشه

یااون صابکار بیشعورم تو زن داری خجالت نمیکشی😐

خدایی ازدواج نکنید وقتی تنوع طلبین 

این فاسد بودنتون بزارین کنار

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه تو جامعه خیلیی زیاد شده

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

تازه اولشه چیا ک ببینی حالا ...

من موندم چرا ازدواج میکن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
خدالعنتشون کنه فقط چی بگوم ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است

والا طوری ک اینا زندگی میکنن ذات بدم میگه من گوه بخورم دراین حدباشم

متاسفانه تو جامعه خیلیی زیاد شده

برمیگرده میگه من باکسی حال نکنم میزارمش کنار 

والله من امشب  ی چیز پشم ریزوم شنیدم موندم واقعا واقعیته دوست شوهرم که متاهله  ظاهرا دوست زن داره. باهاش تلفنی حرف زده بعد برگشته ب شوهرم گفته این مادر دخترمه .....( خانم متاهله )

چند وقت پیش یه نفر بهم گف یکی از اشناهاتون خیانت کرده به شوهرش من خبر مرگم اصرار کردم که بگو کیه از وقتی گفته من به هیچ کس نگفتم این موضوعو ولی هر وقت میبینمش حرف اون ادم یادم میاد قضاوتش میکنم خدا منو ببخشه شاید توبه کرده باشه ولی کاش این چیزا رو نشنویم بازگو هم نکنیم

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
یعنی سالن های زیبایی باشگاه دانشگاه و...نمیدونین چه خبره همه باهمن متاهلن باصدنفردیگه ن ، بعد پشت سر ...

والا عقب اوفتاده اینان ک فاسدن

چند وقت پیش یه نفر بهم گف یکی از اشناهاتون خیانت کرده به شوهرش من خبر مرگم اصرار کردم که بگو کیه از ...

اینا بمیرن هم توبه نمیکنن

2810