من برادرزاده ام وقت زن گرفتنش هست دیدم دخترهای عاقل سننتی پسر برادر من و شرایطش را پسند میکنتد که پسر ایراد می گیرد این دختر تیپ امروزی ندارد میریم سراغ دخترهای تیپ امروزی که یا اصلا شرایط برادرزاده من را قبول نمیکنند یا کلی مال منال خرج میخواهند .
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همون بهتر پیدا نشه،وقتی شانس مزخرفی داشته باشی تو ازدواج از دقیقه ۱ گرفتار درد بی درمون میشه آدم تا ...
فرقی نداره شوهر کردنم همینه. از خانواده خودت میای بیرون میری که خانوم باشی، میشه اقابالاسرت که حتی بیرون رفتنتم اختیارشو دادن بهش چه برسه به حق طلاق و حضانت و خروج از کشور و کار و تحصیل و ... بابدبختی پول جهیزیه رو جور میکنی و درد زایمان میکشی و بچه رو پس میندازی و بعدش باز ننت باید خرج سیسمونی یچه ای که اسم و رسمش برای پدرشه و قانونم اونو ولی بچه میدونه رو بده. بعدم خیانت ببینی و دستت ب جایی بند نباشه و یه مهریه کوفتی صوری برات گذاشتن که اگ با هزار دردسر ثابت کردی شوهرت دخول کرده! بتونی با بخشیدنش توافقی جدا شی و مرده بره واس خودش عشق کنه و مجدد براحتی با یه دختر کم سن ازدواج کنه و تو بری با انگی که جامعه بهت میزنه بجنگی و کار کنی و پول دربیاری در حالیکه پا ب پای مرده تو زندگی زحمت کشیده بودی ولی الان نه جوونی برات مونده و نه پولی از اون زندگی بهت رسیده...