2777
2789
عنوان

دارم از سرما میمیرمم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 36 پست
فکر کنم مشکل از شما نیست کلا یهو سرد شد ما جمعه کولر میزدیم امشب از بس سرده پتو میندازیم پسرم میگفت ...

آره همینه منم تا پریروز کولر روشن میکردم بعد از اینکه بارون اومد یهویی دما خیلی اومد پایین..منم اصرار میکنم بخاری بزارن🤧🤧سرما بخورم تا عید خوب نمیشم

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم مثل شما بودم حتی بدتر ببین وسط تابستان از حموم درمیومدم باور کن روسری سر میکردم و تا ده دقیقه با ...

یادم رفت بگم دکترم جواب ازمایشم رو دید پرسید هیچوقت احساس سرمای بیخود نمیکردی؟؟ 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ما بخاری رو روشن کردیمباورم نمیشه انقدر مهر سرد شده باشه شبیه شب اول زمستونه

منم میگم ولی هنوز روشن نکردن🥲دقیقا یک لحظه حس کردم شب یلداعه اینقدرر سرد شد یهو 

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀
اهان اونجا فکر کنم گرم تر باشه😂بیا جامونو عوض کنیم من تهرانم

بیا عزیزم من از خدامه 

شاید باورت نشه من با تاپ و شلوارک تو برفا میشینم و اصلا اذیت نمیشم و لذت میبرممم 

توی کل زمستون به هیچ وجه لباس گرم تنم نمیکنم لباسام معمولیه و اذیت نمیشم😂😂

ولی تو تابستون خیلی زجر میکشم کلا مریضم و گرما زده شدم و بدنم عرق سوزشده یا دونه ریخته از گرما

من عاشق سرمام دعا دعا میکنم هوا خنک بشه هرچه زودتر 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
منم مثل شما بودم حتی بدتر ببین وسط تابستان از حموم درمیومدم باور کن روسری سر میکردم و تا ده دقیقه با ...

ان شالله همیشه سلامت باشی گلم😍❤️من مثل آدم عادیا نیستم هنوز😂

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀
امشب خیلی خنکه که

باز گرممه لباسمو خیس کردم خوابیدم هنوز گرمهه 

تو اتاق خوابیدم البته

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
بیا عزیزم من از خدامه شاید باورت نشه من با تاپ و شلوارک تو برفا میشینم و اصلا اذیت نمیشم و لذت میبرم ...

😂😂😂😂چ باحالی..ان شالله اونجا هم خنک شه بخاطر دل تو❤️😍😂

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀

من برعکس توهم بشدتتتتتتت گرمایی زود حالم بد میشه 

بعنی من پرکاری تیروئید دارمم؟خیلیم لتغرم هرچی میخورم چاق نمیشم 

وقتایی برف میاد با تاپ شلوارک تو برفا میشینم و اصن اذیت نمیشم 

تو کل زمستونم لباس گرم نمیپوشم لباس عادی

😂😂😂😂چ باحالی..ان شالله اونجا هم خنک شه بخاطر دل تو❤️😍😂

قربونت بشم عزیزم ان شاالله 😍😂

ان شالله همیشه سلامت باشی گلم😍❤️من مثل آدم عادیا نیستم هنوز😂

منظورم اینه یه ازمایش بده 

کم خونی 

فقر آهن 

کمبود ویتامین د 

تیروئید 

عفونت 

همه شون عامل هستن 

حالا یه خرده سرمایی بودن عادیه ولی وسط تابستان پتو و روسری واقعا کار یه روانیه 😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .