2777
2789

فقط خیلی زیاد به درس خوندن و درسش و کارای عملیش علاقه دارم ولی از هدفش که نجات ادماست خوشم نمیاد زیاد... در عوض مهندسی یکم عااقه دارم ولی از خوندنش زیاد خوشم نمیاد ولی برام جذابه و هزار ایده دارم:))))خسته شدم از بس پاس کاری کردم دلم میخواد همشو ول کنم برم هنر اصلا

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی چیزا چون جوو اقتضا میکنه ما هم فقط احساس میکنیم عاشقشیم ولی در واقع اینجوری نیست خودم از علاقه ب پرستاریییی و حقوق و وکالت اخرش رسیدم به معلمی ینی چیزی که دیدم توش میتونم با انگیزه زندگی کنم 

می خوای برو پزشکی ولی هدفت رو بزار رو کشتن ادما و پول گرفتن😂

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
نجات ادمارو دوس نداری چرا؟🤔

چون حس میکنم ارزش نداره این نظر منه فقط .میدونم وقتی عملی یکی رو از مشکلی نجات میدی واقعا حس خوبی داره ولی برام ارزش نداره 

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))
چون حس میکنم ارزش نداره این نظر منه فقط .میدونم وقتی عملی یکی رو از مشکلی نجات میدی واقعا حس خوبی دا ...

میدونم چی میگی

مثلا اینکه ممکنه حتی ادمی که داری نجات میدی ادمِ ظالمی باشه و....

ولی به نظرم مهم نیتِ توعه که برای نجات ادماس،اینکه اون ادم ارزششوداره یا نه رو خدا تعیین میکنه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.