2777
2789
عنوان

من چرا با شوهرم اینطوریم😐😐😐😐

677 بازدید | 23 پست

خانما ببخشید که واضح میگم شوهر من میگه ارزومه یبار خودت بیای برا ر ا ب ط ه یعنی همیشه وسط دعوا میگه با.اینکه بهت میگم ولی حس نداری مثل پیرزنی حالا منم دوسه بار سرچ های گوگلشو دیدم که فیلم های پ و رن نگاه کرده بود  اصلا هم واسم مهم نیست هربار میام برم سمتش انگار یه نفر به زور منو میگیره که نرم و نمیرمم اخر سر بنظرتون اینفدفعه بگم فیلم نگاه میکنی ..چی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه خانمای ایرانی همینه دیگه ...فکر میکنن خودشون پیش قدم بشن به غرورشون برمیخوره یا حقیر میشن یااااا....درحالی که مشاورا هم میگن پیش قدم شدن خانم خیلی خوبه برای رابطه با شوهر...تاثیرای مثبت زیادی داره

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
حس جنسی نداری؟

دارم ولی میگم چرا فیلم پ و رن میبینه وقتی من هستم پس در نتیجه منم کم محلی میکنم میگم زود کارتو تموم کن این دوساعت عشق و حال میخواد که منم انجام نمیدم

حالا اگرم‌مستقیم‌نگی میتونی با شوخی بهش بفهمونی که مشتاقی به رابطه تا اون بیاد سراغت یعنی بهش میل داری

برا شوهر من‌که این حرکت یعنی اینکه دوسش دارم وقتی بهش میل دارم و نشون بدم

دارم ولی میگم چرا فیلم پ و رن میبینه وقتی من هستم پس در نتیجه منم کم محلی میکنم میگم زود کارتو تموم ...

سعی کن مسئله فیلم دیدن همسرت رو بپذیری

اینطوری خودت آرامش روان داری

بعد رو رابطتون کار کن شاید این عادت  همسرت ترک شد