2777
2789
عنوان

شما تا حالا اینطوری شدین

62 بازدید | 10 پست

من چند روز پیش رفتم سرویس بهداشتی ادرارم تخلیه که شد خودمو شستم پا شدم از روی سنگ یهو یادم اومد چیزی رو چک کنم نشستم روی سنگ  دستشویی مجدد دیدم ادرارم خود به خود ریخت حس ریزش ادرار دارم به‌طور مدام و تکرر ادرار حدود یکماه پیش سونوگرافی و ازمایش و نوار مثانه انجام دادم سالم بودم همش خودمو میشورم 

امروزم رفتم دستشویی مثانه م پر نبود ارادی ادرارمو خارج کردم کمی ازش بعد نگهش داشتم گفتم ببینم میریزه اول نریخت بعد یهو پهلوی چپم تیر کشید ادرارم خود به‌خود ریخت  دوبار امروز پهلوی چپم درد گرفت این موارد بعد از چکاب رخ داد 

تا حالا داخل دستشویی بدون اینکه فشار روی مثانه باشه خود به‌خود ادرارتون ریخته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چند سالتونه؟برو دکتر چکاپ کنه دوبارهبگو بی اختیاری ادرار گرفتمشاید ماهیچه های واژه و مثانه شل شدن

عزیزم نوار مثانه دادم رفتم دکتر گفت سالمی🥲 

دکتر اورولوژی هم رفتم 

سالم بودم 

۲۲ سالمه 

گفتن برو پیش روانپزشک میگن وسواسه اما داخل دستشویی خود به خود ادرارم ریخت بعد از تخلیه شایدم طبیعیه این