2777
2789
عنوان

ب وقت دل گرفتگی

48 بازدید | 2 پست

زندگیم خیلی چالش داره خیلی وقته عقد کردیم ولی ضامن برا وام ازدواجمون نداریم از اونطرف پدرشوهرم قرار یود بالاخونشون برامون خونه بسازه پول ندارن زدن زیرش بخاطر بی پولی قرار نیست برام عروسی بگیرن یااگه بگیرن خیلی مهمون کم تو خونه از ی طرف دیگه کار شوهرم کساده درآمد نداره 

مغازه شوهرم اسفند پارسال آتیش گرف خسارت خیلی زیادی گردنمونه دادگاه زیاد بریده 

از ی طرف دیگه دخالت ها خیلی زیاد شدن 

خیلی خستم ازاینکه هر طرف میرم درش ب روم بستس از بلاتکلیفی بی پولی بدقولی خسارت بدهی از اینکه حسرت همه چیز ب دلمه 

دلم گرفته بود اومدم باهاتون دردو دل کنم اگر راضی هستید از ته قلبتون برام صلوات بدین ازاین شرایط راحت شم ضامن پیدا شه بقیه کارهامونو کنیم

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.