2777
2789
عنوان

اینا ک ارتودونسی کردن بیان لطفاا

50 بازدید | 7 پست

از وقتی فک پایینیو ارتودونسی کردم لپم از داخل هی میره لای دندونا موقع غذا خوردن لپمو گاز میگیرم قبل ارتودونسی ایطوری نبودم چکار کنم لپم زخمی شد ع بس گاز گرفتم شماها هم ایطوری بودید؟بعد چیکار کردین ک خوب شدین

خیلی طبیعیه این یکی از هزاران مشکل ارتودنسی کردنه گلم هسچی چاره اش اینه که لقمه کوچیک درست کنی بخوری اگر غذا تون نونی هست اگر برنج و خورشتی هست کم کم بخور غذای نرم بیشتر بخور و اگه دانشگاه و مدرسه میرین غذایی مثل شیربرنج بخورین یا ببرین من اینکارو میکردم ..

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
خیلی طبیعیه این یکی از هزاران مشکل ارتودنسی کردنه گلم هسچی چاره اش اینه که لقمه کوچیک درست کنی بخوری ...

اخه دو سال نمیتونم تحمل کنم همش یواش و لقمه های کوچولو میخورم یا غذای ابکی میخورم بازم گوشت لپم از داخل گاز میگیرم زخمی شد  گلم چیکار کردی خوب شدی؟ فک کنم باید برم مطب اذیت شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه دو سال نمیتونم تحمل کنم همش یواش و لقمه های کوچولو میخورم یا غذای ابکی میخورم بازم گوشت لپم از د ...

منم همین مشکل رو دارم گلم تازه من دو تا ارتودنسی گذاشتم یکی تا دو و نیم سال ارتودنسی ثابت داشتم و یکسال ارتودنسی سه بعدی که شبیه دادن مصنوعی نامرئی بی رنگ هست بهش میگن ارتودنسی متحرک نامرئی داشتم گلم بعد گلی سال همین مشکل رو دارم چون فک من دو میل فقط دو میل از پایینی جلوتره مصیبتی هست غذا خوردن واسم اشکال نداره عزیزم اگز شرایطش رو داری حتما پیش دندانپزشک ات مراجعه کن گلم اما بعد سالها هم این مشکل گریبان گیر آدم هست متاسفانه 

منم همین مشکل رو دارم گلم تازه من دو تا ارتودنسی گذاشتم یکی تا دو و نیم سال ارتودنسی ثابت داشتم و یک ...

چقد عین منی منم فک بالاییم جلو تر از فک پایینیه ینی بعد دو سال ارتودونسی ثابت بم متحرک میدن؟

چقد عین منی منم فک بالاییم جلو تر از فک پایینیه ینی بعد دو سال ارتودونسی ثابت بم متحرک میدن؟

بله همینطوره عزیزم اگر ارتودنتیستتون بهتون گفته که بعد ارتودنسی دائم متحرک قراره بزارین گلم ایشون تشخیص میده اما برای همین که فکم اینطور بود برام اینو تجویز کرد صفر تا صدشم دکتر خودم انجام داد اما بازم مشکل دارم با غذا خوردن بعد هشت سال گلم 

انشالله توام مشکلت حل بشه واقعا سخته اذیت شدم

بله گلمم ممنونم ازت عزیزی شمااا همچنین گلم شما هم به دندانپزشک ات حتما مراجعه کن چیز عذاب خوردکنی هست