2777
2789
عنوان

یه ساعت پیش تاپیک زدم بعضیا بیشعورترین ورژن خودشونو نشون دادن🙂🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 31 پست
اولا همسایتون گوه خورده دوما(هرچند از کلمه ترشیده نفرت دارم) متاهلا که ترشیدن همش تو خونن ما مجردا د ...

گفتم دراومد گفت من افتخار میکنم مادر هستم و فلان تو بمون ۵۰ سالت شه کسی نگیرتت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم دراومد گفت من افتخار میکنم مادر هستم و فلان تو بمون ۵۰ سالت شه کسی نگیرتت

چه مادر نمونه ایم میشه معلومه یه مادر امل عقب افتاده مغز پوسیده

اینا انقد مغزشون کوچیکه فقط زندگی رو تو شوهر کردن دیدن نه موفقیت های دیگه

کردستان✌🏼🕊️

من خودم زود ازدواج کردم از زندگیم راضیم ولی خب به همه میگم ازدواج زیر 25 سال اشتباهه

مستقل شین کار خوب و ثابت پیدا کنین بعد ازدواج کنین

اون خانوم تنها افتخارش ازدواج و بچه داریه از 16 سالگیشونم قطار قطار خواستگار دارن ولی ته جیبشون فقط یه 50 تومنی دارن که نمیدونن بستنی بخرن یا سیب زمینی

ایندشونم حتمائ میخوان محتاج عروس و دامادشون بشن

لایک نکن خواهر منننن  
بنظرم مجردی هم مثل متاهلی یه سبک زندگیه همه که نباید شوهر کنن و بزان هرکس یه جوری زندگی رو دوست داره ...

چقد حق

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم صرفا برای ایده دادن و کمک کردنه
من خودم زود ازدواج کردم از زندگیم راضیم ولی خب به همه میگم ازدواج زیر 25 سال اشتباههمستقل شین کار خو ...

یه حرفایی میزد که اصلا آدم شک میکرد به عقلش

من توهین نکردم به کسایی که زود ازدواج کردن اتفاقا شیرینم هست تو سن کم ازدواج کردن ولی هر کس یه سبک زندگی داره که به فرهنگ و خانواده و ...برمیگرده 

یه حرفایی میزد که اصلا آدم شک میکرد به عقلشمن توهین نکردم به کسایی که زود ازدواج کردن اتفاقا شیرینم ...

کاملا درسته عزیزم

دیدم اول چه برخوردی داشتین و چه برخوردی کرد باهاتون

فعلا ذبزارین تو حال خودش بمونه بعدا میفهمه حرف کی درست بوده

لایک نکن خواهر منننن  
2810