2777
2789
عنوان

حق با کیه تو این مورد من یا ننه شوهر

142 بازدید | 10 پست

آقاجان من درون‌گرا هستم مرگمه بخوام تلفنی حرف بزنم حاضرم برای احوال پرسی برم ی کشور دیگ اما زنگ نزنم اما مادرشوهرم همش توقع داره بهش زنگ بزنم هرروز حالشو بپرسم درصورتی ک خونش نزدیکه هفته ای یکبار میرفتیم .توقع داره باهاش برم روضه با همسایه هاش گرم بگیریم بشینیم تو کوچه قلیون بکشیم یکسره برم روستاشون.خلاصه ۸ ساله ب همین علت میونمون خرابه ن اون کوتاه میاد ن من .الانم مدام میگه کاش ی عروس فامیل میگرفتم 

وا

با بقبه عروسها هم اینطوریه ؟؟

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجوریشو منم دیدم... تا آخرم بینشون کدورت موند که موند تازه توقع داشت عروسش از فامیلش واسش خبرم ببره اونم خبر داغو لحظه ای🤢

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
تک عروسم دختراش هم دور

ای وای خدا بهت صبر بده

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

حق با شماست

من درونگرا نیستم اما اصلا تمایلی ندارم دائم با مادرشوهر تلفنی صحبت کنم یا رفت و امد زیاد

هفته ای یه بار با شوهرم میرم

تلفنم اگه مناسبتی باشه که نیاز به تبریک باشه یا خدایی نکرده برای احوالپرسی موقع مریضی