2777
2789
عنوان

بارداری موفق بعد از خارج رحمی

156 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من بهمن ۱۴۰۲ای یو ای انجام دادم که بارداری خارج رحمی شد

تا دوشنبه هفته پیش ای یو ای شدم 

امکان داره بارداری موفقی داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی آ یو آی کردی یعنی تحت نظر و تشخیص پزشک بوده

پس بله 

خدا همیشه مهربانه 

انشااله خدا دامنت رو سبز کنه و خبر خوشش رو هم بما بدی 🙏🙏♥️♥️

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
وقتی آ یو آی کردی یعنی تحت نظر و تشخیص پزشک بوده پس بله خدا همیشه مهربانه انشااله خدا دامنت رو سبز ک ...

خداکنه فردا هفت روز میشه باید دوشنبه اینده آز بدمالتماس دعا

نگران نباش بخشیش ماله ناخودآگاهته که در گیره خیلیا بودن تونستن بارداری نرمال تجربه کنن بعدش نگران نب ...

پناه بر خدا هیلی نگرانم از صبح ساعت پنح بیدارشدم دیگه نخوابیدم یه کم درد داشتم به پاهامم میزد

درد خارج رحمی اونیه که انگار چاقو وارد واژن میشه بقیه اش نرماله

سری قبل که خارج رحم بودم زیاد درد نداشتم بایه دوز متوترکسات جذب شد. شما ای یو ای انحام دادید نتیجه گرفتید

وای جدی خدارو هزار مرتبه شکر سما هم ای یو ای بودین چند ماه بعدش باردارشدین

اره البته من جراحی کردم یه لولمو از دست دادم،

دوبار ای یو ای کردم نگرفت 

یکسال اقدام بودم بدون دارو و طبیعی باردار شدم

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
اره البته من جراحی کردم یه لولمو از دست دادم،دوبار ای یو ای کردم نگرفت یکسال اقدام بودم بدون دارو و ...

خدارو شکر 

من هم خودم پی سی او هستم هم شوهرم ضعیفه 

طبیعی باردارشدن محاله چهار بار هم ای وی اف کردم دیگه ادامه ندادم رفتیم طب سنتی که بعد بازم دکتر که شرایطمون خوب بود گفت ای یو ای

2810