2777
2789

من ۸ ساله ازدواج کردم روابطم با خانواده شوهر خوب بود تا دوسال پیش الان باهم قهریم حسابی بینمون شکر آبه 

شوهرم سعی میکنه دخالت نکنه بین ما اما خواه یا نخواه

تو روابط ما هم تاثیر گذار بوده حسابی بینمون خراب شده.

خیلی ب خانوادش وابسته هست اونا هم همه شهر دورن جوری نیست خودش تنها بره منم نمیرم باهاش بخاطر همین اذیت میشه .

خلاصه تا دوسال پیش همه چیز خوب بود هم روابطم با اونا هم با شوهرم الان همه چیز خراب شده فک میکنم ۸۰ درصد بخاطر خانواده ها هست 

نظرتون چیه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۴۰ سالمه و ۱۷ ساله ازدواج کردم،منم از عید متاسفانه قطع رابطه ام با خانوادش،شوهرم تنها میره

اینجا همه با خانواده شوهرشون قطع رابطه آن و میگن تاثیری نداره اما بنظرم تاثیر داره

خدااونروزروبرات نیاره ۲۲سال پیش منم مثل الان توبودم توجهنم دعوابودیم  تاقطع رابطه کردیم ماهم راه دوریم واون تنهانمیرفت وداستان شد...اینقدردعوازیادشدکه نگوونپرس خلاصه اینکه الان ازمن متنفره وفقط بخاطربچه هاباهمیم ....چندسال یکبارتصمیم به طلاق میگیریم اویل اقوام پادرمیانی کردن وبعدبچه هامانع شدن کلاالان زندگی آرومی نداریم

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
اینجا همه با خانواده شوهرشون قطع رابطه آن و میگن تاثیری نداره اما بنظرم تاثیر داره

عزیزم به نظرم من تاثیر داره سعی کن کدورتا بزاری کنار و باهاشون اشتی کنی کم من مشکلتو نمیدونم ولی میتونی با مشاور در میون بزاری، من خودم با خانواده شوهرم همیشه مشکل داشتم ولی قطع رابطه نکردم فقط رابطمو کمتر کردم .

میدونمولی مرد،انتظار دار همسرش بیش از حد خانواده ش حرمت کنحتی تو قهرا

خوب پس باید مدیریت کنه ،همیشه طرف خانوادش باشه ،فرق بزاره ...باعث دشمن شدن دو طرف میشه.تو بین دو تا بچه هم فرق بزاری با هم دشمن میشن

وقتی گفت بریم حتما برو لازم نیست حرف بزنی بخندی حال کنی برو سلام کن یه گوشه کنار شوهرت بشین بعدم پاشو خدا حافظی کن بیا

البتخ ۳۷سالمه ببخشید دخالت کردم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
2810