2777
2789
اعتقادی ندارم.با این ارتعاش اسم علی اصن خوب نیس در صورتی یکی از بهترین نامهای خدا و اسم امام علی هس

کی گفته ارتعاش علی خوب نیست 

بستگی به اسم مادر و فامیلی و تاریخ تولد داره 

خیلی علی ها موفق و خیلی علی ها شکست خورده هستن 

✍️هرچی خدا بخواد🌱❤️خدا که بد نمیخواد
نیاز به اسم پدر و مادر و تاریخ تولدشون و تاریخ تولدی که قراره بچه به دنیا بیاد اگه دوست داشته باشید ...

خب من فعلا نمیدونم بچم کی بدنیا میاد دقیق پس تکلیف انتخاب اسمم چی میشه

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب من فعلا نمیدونم بچم کی بدنیا میاد دقیق پس تکلیف انتخاب اسمم چی میشه

میتونید انتخاب کنید البته برای کسی که حساب میکنه یکم سخت میشه ولی بهترش اینه که وقتی که دکتر تاریخ زایمان رو مشخص کرد انتخاب کنید 

✍️هرچی خدا بخواد🌱❤️خدا که بد نمیخواد
اصلا آسون نیست یا کار یکی دوماه نیست من تقریبا داره میشه سه سال که شاید میلیون‌ها تومن هم خرج کردم ک ...

چ کلاسایی باید شرکت کرد؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
کی گفته ارتعاش علی خوب نیست بستگی به اسم مادر و فامیلی و تاریخ تولد داره خیلی علی ها موفق و خیلی علی ...

لطفا منو راهنمایی کن من اسم پسرمو می خوام بذارم علی آذر به دنیا میاد و خودمم زهره ام

میتونید انتخاب کنید البته برای کسی که حساب میکنه یکم سخت میشه ولی بهترش اینه که وقتی که دکتر تاریخ ز ...

پس چرا توی قران توی احادیث اسمی ازش نیاوردن

یا حتی اماما و پیامبرا چیزی ب مردم یاد ندادن ک الان عموم مردم یا درموردش نمیدونن یا اعتقادی ندارن

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40