2777
2789

سال دومم 

دانشگاهمون محیطش خوبه دوسش دارم بهم آرامش میده جو اونجا انگار از مشکلات دورم 

ولی رفت و آمد برام سخته مثلا صبح یه کلاسه غروب یه کلاس!

نیم ساعت تا خونه راهه تا بخوام برسم باید برگردم مامانمم نمیزاره غذای بیرونو بخورم اصلا یه وضعیه

قبلا پارتنرم برام غذا می‌آورد و یا یه وقت دیر میشد میومد دنبالم اونم این روزا سرش شلوغه روم نمیشه بهش بگم

بعد من یه مرضی گرفتم ورزش رو صبح شنبه برداشتم آخه بگو مرگ داری تو دختر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
با خودت لقمه ببر... منم اینجور کلاسایی داشتم.... وسطاش میرفتم کتابخونه.. ب کارام میرسیدم.. یا درسامو ...

موضوع مامانمه که میگه حتماااا غذای خونگی باید بخوری هر چی میگم مادر من رفت و آمد برام سخته باز میگه نه

موضوع مامانمه که میگه حتماااا غذای خونگی باید بخوری هر چی میگم مادر من رفت و آمد برام سخته باز میگه ...

خوابگاه ما کنار دانشگاه بود.. بازم حوصلم نمیکشید برم

اخه اینجوری همه وقتت حروم میشه

زندگیتون پر از عشق
موضوع مامانمه که میگه حتماااا غذای خونگی باید بخوری هر چی میگم مادر من رفت و آمد برام سخته باز میگه ...

لقمه ببر با خودت 

مثلا لقمه پنیر و سبزی 

فلافل 

لقمه سیب زمینی سرخ کرده و مخالفات 

ماکرونی 

روحم خستس 
2809