2777
2789

تو اطرافم چند نفر میزنن راضین

خیلی رشدشون بهتر شد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اطلاعات بیشتری ندارید .چه مدت زدند.چقدر رشد کردن

نهایتا میشه دوسال تزریق کنن بعدش دیگه بهت نمیفروشن کلا

این دکتری ک میرفتن هر سه ماه نوبت میداد و مدام چکاپ میگرفت تا تغییراتشونو ببینه

ینی تغییرات رو ماهیانه چک میکردن و اینکه دوره تزریقشون هنوز تموم نشده محض همین دقیق نمیدونم رشد کلیشون چقدر بود

ولی باتوجه ب نمودار رشد قبل و بعد آمپول ،رشدشون از دوبرابر هم بیشتر شده بود البته خب سنشونم ب بلوغ نزدیک تر شده بود اثرات اون هم بود

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
منم دوست دارم در این باره بدونم اسی جان. اگه کامنت مفیدی بود لایکم کن. شما پسرت چند سالشه؟ قدش چنده؟ ...

عزمزمه پسر من سه ساله زیر نظر دکتر فوق تخصص غدد هست ۹سال و یک ماه داره ۱۳۲قد ۲۸وزن

قد من۱۶۰قد باباش۱۷۰

سن استخوانی سه سال عقبتره.هورمون رشدش هم تو آزمایش پایین هست

دسال دکتر همه جور ویتامینی بهش داد و روی نمودار بود رشدش ولی امسال از نمودار پایین‌تر اومد ودکتر گفت الان نیاز به تزریق هست

فعلا تو این ۱۵روز تغییری در قد ندیدم ولی وزنش یک کیلو شایدم بیشتر زیادتر شده

عزمزمه پسر من سه ساله زیر نظر دکتر فوق تخصص غدد هست ۹سال و یک ماه داره ۱۳۲قد ۲۸وزنقد من۱۶۰قد باباش۱۷ ...

خیلی ممنون بابت این اطلاعات. تزریق به چه صورت هست؟ درد داره؟ پسرتون اذیت میشه؟

خیلی ممنون بابت این اطلاعات. تزریق به چه صورت هست؟ درد داره؟ پسرتون اذیت میشه؟

۱۱    نه اصلا کوچکترین دردی نداره با سوزن انسولین هست بچه دردی حس نمیکنه

۱۱ نه اصلا کوچکترین دردی نداره با سوزن انسولین هست بچه دردی حس نمیکنه

عه خدا رو شکر. منم احتمالا در آینده نیاز باشه برای پسرم بزنم واسه همون پرسیدم. ممنون عزیزم.