2777
2789
عنوان

این چه بلای اسمونی بود نازل شد رو سر من

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 91 پست
شامپو مامپو بیفایدس مشکل باید از درون حل شه

اگر آزمایش دادید و از نظر هورمونی یا تیرویید چک شدیدی و مشکلی نبوده این روش رو هم امتحان کن 

موهات رو یه بار رنگ کن از چربی سر کم میکنه و حین حمام کردن ببشتر از یک دست شامپو نزنید چون باعث تحزیک پوست سر میشه

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
شما تاثیری دیدی؟؟ بعد غدد بهتره یا پوست مو؟

غدد ک‌بهتر ریشه یابی می‌کنه من ن راستش این شمارو از همکارم گرفتم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما شاید مال شیردهی باشه من بعدا خوب میشه خودتو تقویت کن من نمیدونم یهو چه مرگم شد دارم دق میکنم موه ...

ی چیزی بگم 

باور میکنی من چند سال قد موهام همینه🙁 دریغ از ی ریزه بخواد بلند بشه.، دوباره مولتی ویتامین میخورم.. 

بعضی ها رو میبینم ‌هر دفعه ماشاالله موهاشون بلند و بلندتر میییشه .. 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

ینی حستب کردی روزی سیصدتا شد؟

اون یه کاربر دیگه بود مال من از دوسه تا تو حموم شروع شد الان از صد به بالا روزی میریزه کاش موهام وز میشد خشک میشد ولی نمیریخت نمیدونی چه درد بی درمونیه 

ی چیزی بگم باور میکنی من چند سال قد موهام همینه🙁 دریغ از ی ریزه بخواد بلند بشه.، دوباره مولتی ویتام ...

منم همینم دوتا خواهرام موهاشون اینقد پرن که کلافه شدن تارو زانوهاشون مو دارن اونوقت من بدبخت اصلا نخواستم بلند شه فقط همین دوتا شوید رو سرمم نریزه راضیم به خدا تار موهامم کلا نازک وبه درد نخوره 

اون یه کاربر دیگه بود مال من از دوسه تا تو حموم شروع شد الان از صد به بالا روزی میریزه کاش موهام وز ...

واقعا صدتا؟ خودتون میکنید  یا میریزه

کاش منم سنگدل بودم    کاربر اقا👍💙
منم همینم دوتا خواهرام موهاشون اینقد پرن که کلافه شدن تارو زانوهاشون مو دارن اونوقت من بدبخت اصلا نخ ...

😀😀😀

طفلی ... یاده خودم افتادم

از مو هم شانس نیاوردیم😉

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند