2777
2789
عنوان

از چیه اخه

65 بازدید | 7 پست

داداشم حدود ی ماهه سرفه داره ک گاهی خلط داره 

الان یکی دوروزه نفس تنگی شدید شبیه ب حمله عصبی 

در حد ۲۰ ۳۰ ثانیه نفس نمیاد بالا 

خیلی بد بود ولی رد کرد خدارو شکر 

بردیم ریه عکس انداختیم سالم

نوار قلب گرفتیم خداروشکر سالم 

از چیه؟

بردیم دکتر ی اسپری و دوتا قرص داده ۳ روزه دارا مصرف میکنه تا الان هیلی خوب بود گفتیم خداروشکر دیگ خوب شد ولی همین الان دوباره اونجوری شد چیکار کنیمم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه خلطیه یا حساسیته یا احتمالا سینوزیت

منم الان ۴ ساله باهاش درگیرم روزای اول چون ناشناخته بود برام یهو حمله سرفه وحشتناک بهم دس میداد تا بالا نمیاوردم ول نمیکرد

ولی الان خیلی میتونم بگم ۷۰ درصد خوب شده 

2805
اره عزیزم دکتر گفته حساسیت و ریش حساس شده شمام اسپری مصرف کردی؟

روزای اول که رفتم دکتر اره هی بهم اسپری میدادن ولی هیچ به درد نمیخورد انگار نه انگار چون اونا بیشتر برا آسم مفید بودن

ولی من آسم نداشتم سینوزیت داشتم و کلا حساسیتم مربوط به سینوسام بود نه ریه 

تشخیص دکتر برام اشتباه بود

تا اینکه رفتم پیش متخصص گوش و حلق و بینی اون داروهاش خیلی موثر تر بود و خوب شدم ولی هربه چندماه باز شروع میشد

کلا خشکی هوا

گردو خاک

الودگی هوا 

اینا دوباره حساسیتم رو فعال میکنه و دائم خلط و خارش پشت حلق و گرفتگی بینی و خشکی بینی پیدا میکنم با سرفه ولی خب خودم که دیگه شناخت پیدا کردم به بیماریم تونستم کنترلش کنم خیلیییی الان کمتره اصلا دیگه حمله سرفه ندارم فقط بینیم یه کوچولو کیپ میشه و خلطمم کمتر هست و سرفه هامم بیشتر موقع خندیدن و گریه کردن هست. و یه سری چیزام که میخورم گلوم بیشتر تحریک میشه اونارو رعایت میکنم . یدونه اسپری بینی هم دارم میزنم نمیزارم بینیم خشک شه بعضی وقتام یهو میبینی دوسه ماه کلا خاموش میشه حساسیتم.

روزای اول که رفتم دکتر اره هی بهم اسپری میدادن ولی هیچ به درد نمیخورد انگار نه انگار چون اونا بیشتر ...

فداتشم مرسی ازت ک زحمت کشیدی اینهمه برام تایپ کردی 

ایشالا همیشه تنت سالم 

ولی ما الان نمیدونسم کجا ببریم خب متخصص ریه بردیم عکس انداخت گفت خیلی خوبه و حتی تست تنفس گرفت ۹۸ بود و گف خوبه یکم دارو داد اثر نداشت وای وای خیلی وحشتناک بود ی شب از خاب پاشد نفس نمیومد بالا هب مبخاست نفس بکشه انگار یچیزی گلوشو گرفته صدا میداد و نمیتونس نفس بکشه بعد ۱۰.۲۰ ثانیه اوکی شد 

الانم ک بردیم متخصص داخلی اسپری و قرص داد گف حساسیته و ریش یکم حساس شده 

الان ۴.۵ روز بود خیلی خوب شده بود یهو دوبار دیشب اونجوری شد اما شدتش کمتر بود