2777
2789

بچها کسی از ساب نتیجه گرفته یا تجربه ای درمپردش داره؟

میخام ساب رفع محدودیت گوش بدم میگم اگه واقعا تاثیری داره که گوش بدم مداوم ولی اگه نه وقتمو تلف نکنم ممنون میشم راهنماییم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر رو چیزایی تاثیر میزاره ک مربوط ب شخص خودتن

من ساب زیبایی و رنگ چشم گوش دادم واقعا نتیجه دیدم

ساب رفع محدودبت و استعداد تحصیلیم میخاستم گوش کنم ولی چون زیاد باور نداشتم شروع نکردم

یعنی چی؟این لغت معنی اش چیه؟

تفریف کاملش میشه این

سابلیمینال به فایل‌های صوتی گفته می‌شود که با استفاده از علم صدا پردازی و هم‌چنین تلفیق برخی از تکنیک‌های هیپنوتیزم، تولید شده‌اند. این فایل‌ها شامل پیام‌هایی هستند که می‌توانند در ذهن و و ضمیر ناخودآگاه ما، موثر واقع شوند و به ما کمک کنند تا بتوانیم تغییرات الگوهای ذهنی و جسمی مورد نیاز خود را برنامه ریزی کنیم. از طرف دیگر این فایل‌ها پیام‌هایی دارند که تنها برای ضمیر ناخودآگاه، قابل درک است. این نوع از فایل‌ها به نحوی تهیه می‌شوند که بتوانند به ذهن ما جهت دهند. در حقیقت، این عناصر باعث می‌شوند تا فرکانس‌هایی از ذهن ما ارسال شوند تا جذب و دریافت نعمت‌ها و خواسته‌های مورد نظرمان در زندگی فردی و اجتماعی، محقق گردد.

بیشتر رو چیزایی تاثیر میزاره ک مربوط ب شخص خودتنمن ساب زیبایی و رنگ چشم گوش دادم واقعا نتیجه دیدمساب ...

جدی تاثیر داشت؟بنظرت نتیجه میگیرم؟تاحالا که استفاده نکردم تازگیا مامانم گیر شده یکم واقعا اگه تاثیر داشته باشه دیگه هیچی نمیخام😂😂 

بیشتر رو چیزایی تاثیر میزاره ک مربوط ب شخص خودتنمن ساب زیبایی و رنگ چشم گوش دادم واقعا نتیجه دیدمساب ...

بعد چند وقت نتیجه گرفتین ساب خریداری کردین؟!

‌‌< حالِ بُحران زده‌ام معجزه می‌خواهد و بس!

اخیرا یک سری فایل صوتی که بیشتر موزیکال هست یا درخواست تکرار برخی اصوات یا اوراد بی معنی رو داره و میخواد که مخاطب همراهش تکرار کنه 

یقین بدانید هرکس ورود کند به سابلیمینال دچار آلودگی ماورایی خواهد شد

شک نکنید ❗️

تمام کسانیکه رنگ چشمشون تغییر کرده 

یا تن صداشون 

یا حجم گوش یا بینی یا لب هاشون

شک نکنن که آلوده شدن و روشون سوار شدن 

اخیرا یک سری فایل صوتی که بیشتر موزیکال هست یا درخواست تکرار برخی اصوات یا اوراد بی معنی رو داره و م ...

چه عجیب

یعنی الان رو من سوارن دیگه😐😂🚶🏻‍♀️

ولی خب خودم هیچ چیز غیر عادی حس نکردم از زمان استفادم و تغییراتم تا الان ک حدود ۳،۴ سالی میشه