بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درد لگن خطرناکه؟عزیژم عذر میخوام اینودمیگم ولی بچه فشار میاره دهانه رحمم این عادیه؟
اگه منظورت درد واژن هست مثلا فشار میاد به واژنت برو دکتر منم تو ۲۲ هفته اسباب کشی داشتم یعنی دیگه نمی تونستم یه قدم راه برم حس میکردم بچه دیگه داره میاد رفتم دکتر ده تا امپول بهم داد هفته یه دونه زدم گفت خطر زایمان زودرس داری ولی امپول ها تا ۷ ماهگی زدم خداراشکر ۳۹ هفته بودم زایمان کردم
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خوب کردی عزیزم من 13 ساله که وسواس دارم و هیچ قرصی حالمو خوب نکرد فقط بدتر شدمبهترین کارو شما میکنی
ای بابا میفهمم یه مدت منم داشتم وسواسی میشدم خیلی با خودم درگیر بودم دیگه شوهرم هی خونه رو نامرتب میکرد هی میگفت ولش کن دست نزن هی دعوا داشتیم اما تونستم کنترل کنم الآنم هر روز خونه رو تمیز میکنم با اینکه بچه کوچیک دارم هی مرتب میکنم اما یکم نامرتب میشه تو همون روز میگم فردا دوباره مرتب میکنم. این طوری یکم غلبه میکنم بهش.