2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخخ گنا داره بذا اسم قرص بگم بگیر یک روزه اوکیه برا پسرم داده بود دیگه از اون موقع هروقت خال هردوتا بچه هام بد شه میدم سریع خوب میشن . لایک کن برم ببینم اسمشو

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عزیزم اندانسترون میدید آمپول ضد تهوع زدن براش؟یک قرصهای هست مثل قرص جوشان ولی یک جور او آر اس هست تهیه کنید دمیترون اگر دارید بدید 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
عزیزم اندانسترون میدید آمپول ضد تهوع زدن براش؟یک قرصهای هست مثل قرص جوشان ولی یک جور او آر اس هست ته ...

خودم براش شربت اندانسترون و پودر کیدی لاکت هم گرفتم دادم

لایک نکنید😬

prodigest pouya اینو حتما بگیر باید بایک لیوان آب حل بشه و بخوره ولی چون طعم داره بچه های من نمیخورن یذره باآب مخلوط میکنم با قطره چکان از اون بزرگا میدم بهشون بعد بهشون آب میدم. اصلا ابمیوه یامیوه شیرین نده بهش بجز موز .موز حتما بده دوغ هم‌خودت درست کن توش نعنا خشک بریز. آب و چای بدون قندم حتما بده که آب بدنش کم نشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خودم براش شربت اندانسترون و پودر کیدی لاکت هم گرفتم دادم

این قرص جوشان ها بهتر از پودر هست یک جور کپسولش هم هست که اونم خوبه حتما از دکتر بخوانید براش آمپول ضد تهوع بزنه خیلی عالی هست

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
خدا خیرت بده عزیزم

پایین نوشتم اسم‌قرصو خیالت راحت دکتر خودش داده حتی برای بزرگسال هم جوابه . من گرفتارمیشدم هردفه اینا اسهال میشدن یکی چهارونیم سالشه یکی ده سال . ماه پیش هم دوباره اسهال و استفراغ شدن فقط بااینا خوبشون کردم غذای ملین بهش اصلا نده ولی آبی ک از دست میده بدنش رو حتما جبران کن 

2810