یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آره خونه مادربزرگم ته حیاطشون یه جای متروکه داشت زیرش چشمه بود هیچکس جرات نمیکردبعدتاریکی هوابره تا حیاط
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
یهو صدای پای اسب میومد از پشت سرم،،برمیگشتم هیچی نبود،،،،یا انگار تو یکی از اتاق خرابه های اون خونه صدای پچ پچ سه چهار نفر میومد خیلی وحشتناک بود تا چهل روز تب و لرز کردم پیش دعا نویس رفتم تا حالم خوب شد
خیلی وقت پیش ها که برق نبوده عموم ازبیرون میادمیبینه یه خانمی باچادرسفید وایستاده اونجا بهش سلام میده فکرمیکنه زنعموشه میگه چرااینجا وایستادی جواب میده میره تومیبینه زنعموش خونه اس
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭