2777
2789
عنوان

منالیگه متولد هشتاد و چهاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 105 پست
اره ایلامیم😂

منال ایلام دلاوره

نمیری هرگز

۱‌‌=۲+۲                                                                                   اگه یک تخم مرغ از درون بشکند یک زندگی اغاز میشود و اگه یک تخم مرغ از بیرون بشکند یک زندگی پایان می یابد. فهمیدین چی شد؟                                                                                           " زن "در زبان کُردی به زیباترین نحو ممکن معنا شده نه خانم است نه زنیکه نه ضعیفه نه زن او را «آفرت» مینامند به معنای آفریننده                                                                            ناله واقعی رو خیام میکرده طرف منجم بوده ریاضیدان بوده شاعر بوده فیلسوف بوده دهن مهن واسه علم نذاشته تازه شکایت هم داشته که:از آمدنم نبود گردون را سود /وز رفتن من جلال و جاهش نفزود /وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود /کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود؟     زبان کوردی در بین ۱۶۸ زبان زنده دنیا رتبه هشتم قرار دارد. همچنین زبانهای ترکی و فارسی به ترتیب در رتبه های ۲۱ و ۴۴ قرار دارند و عربی نیز ۴۸ است.      دلیل بدبختی ها؛گناه،کارما،ماورا.                       راز ثروت:شکرگزاری،استغفار،انفاق     میدونستین که خداوند در قران از کوردها ُسخن به میان اورده؟ایه ۱۶ سوره فتح(روایت ابوهریره که از علمای اسلام و از یاران پیامبر) یا میدونستین خداوند در تورات(در اشعیای ۱۳)به کوردها اشاره کرده و انها را ارتش من خطاب میکند؟              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمی فهمم چرا یک عده ب نوشتار کورد ایراد می گیرن 

یعنی انقدر سخته که بفهمید سبک نوشتاری و املا زبان کوردی با فارسی متفاوته؟

شما فارسی بنویس کُرد 

اما حق نداری ب یک کورد بگی چرا ب سبک زبان خودت می نویسی و ایراد بگیری 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
خیلی بی ادبی یکم رو طرز برخوردت با دیگران کار کن کوردا اصلا مثع تو بی ادب نیستن

عزیز جان 

کوردها ب سبک زبان و نوشتار خودشون می نویسن 

شما نمیتونی ایراد بگیری 

نوشتار زبان فارسی با کوردی متفاوته 

اگه توی گوگل هم سرچ کنید متوجه میشید

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
عزیز جان کوردها ب سبک زبان و نوشتار خودشون می نویسن شما نمیتونی ایراد بگیری نوشتار زبان فارسی با کور ...

نه منظورم ب این تاپیکش نبود تاپیکاشو داشتم میخوندم دیدم خانومه پرسیدع بود جریان چیه دخترا اینم گفته بود به خودمون مربوطه و کلی حرف بار اون خانوم کرد

متاهل🩷🍃
عزیز جان کوردها ب سبک زبان و نوشتار خودشون می نویسن شما نمیتونی ایراد بگیری نوشتار زبان فارسی با کور ...

بعدم عزیزم من دوستام اهل کرمانشاه هستن تا حدودی منم آشنا شدم به زبانشون نیازی ب گوگل ندارم ممنون از راهنماییت😉

متاهل🩷🍃
بعدم عزیزم من دوستام اهل کرمانشاه هستن تا حدودی منم آشنا شدم به زبانشون نیازی ب گوگل ندارم ممنون از ...

منم چندین سال سنندج زندگی کردم و کاملا با زبان و سبک نوشتار کوردی آشنام 

قربونت

منم چندین سال سنندج زندگی کردم و کاملا با زبان و سبک نوشتار کوردی آشنام قربونت

خب به من ربطی داره؟!😂

بعدم جاش خیلی معنی ها میده ک اون خانوم گفتن یه رگمون ترکه یه رگمون کورد که بهش گفت جاش که معنی  الاغ میده اینجا🙏🏻

ممنون میشم دیگه تاپیک نزنی برام چون من اصلا با شما صحبتی ندارم

متاهل🩷🍃
سلامتی بارون تماشا میکنیم

مگه بارون اومد؟؟سمت ما نیومد که

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

2810