2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم طلاق عاطفی بگیریم الان حالم بده میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 104 پست
فکر می‌کنم دوسش ندارم خیلی به جدایی فکر می‌کنم اما خانواده سخت گیری دارم مامان بهونه گیر بی اعصاب اص ...

حس میکنم بیشتر از جو خانواده فرار کنی ازدواج کردی. انگیزه درست کن واسه خودت. برو زندگی دیگران ببین چه شوهرایی دارن که برمیگردی میگی قربون همون شوهر خودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوای طلاق بگیری بگیر ولی طلاق عاطفی چرا شما که وضع مالیت خوبه رسمی طلاق بگیر برو زندگیت از سر بگیر

دلایلم کافی نیست برای جدایی بعد هم خانواده بی اعصابی دارم نمیخوام دوباره برگردم با اونا

اگر فکر میکنید قبلا اشتباه کردی که انتخابش کردی الان اشتباه بزرگترین داری می‌کنی که به آدم عقده ای ازش داری میسازی چون شخصیتشو خورد کردی منتظر عواقبش باش

از اینکه پسرمو دارم خیلی خوشحالم.

متاسفانه بدیهاش خیلی بزرگ نیست 

قابل حل شدنه شاید خیلی از اونهایی که ظاهرشون رو میپسندی تو خونه اخلاقهای خیلی بدتری دارن شما خبر نداری  اگه به هردلیل نمیخوای جدا بشی حواست به غرورش باشه سرکوفت نزن بهش

دلایلم کافی نیست برای جدایی بعد هم خانواده بی اعصابی دارم نمیخوام دوباره برگردم با اونا

خب عزیزم ادما که مسخره شما نیستن گیریم شما طلاق عاطفی خواستی طرفت اصلا نخواستن بگه من فردا میرم طلاقت میدم از خونه برو

بعدم اینجور که من فهمیدم شما خانواده حمایتگری نداری پس به پولی که برا خودت نیست چرا مینازی 

2810