2777
2789
عنوان

دارم ب خودکشی فکر مکینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 87 پست

به امید روزای خوب ادامه بده....

شاید هیچکس مثل من ملتی ادامه دادن رو متوجه نشه...

ادامه بده عزیز دلم

خودتو آروم کن،جور دیگه باش جور دیگه ادامه بده

خدا خودش کمکت کنه،باهاش حرف بزن،درد و دل کن تو تنهاییت

ت خوردی زمین مث بچه کوچیکا‌ دیدی وقتی بچه ها میخورن‌ زمین مامان باباها نمیرن کمک ک خودشون‌ پاشن؟ ت هم باید خودت باشی

کوتاه بیا ب خاطر بچه هات🙂 ت مسئولی در قبال اونا‌

هیچ حسی موندگار نی

ن غم عمیق

ن شادی زیاد🙂 همه میان و میرن

#اکیپ جذاب سایت🤗🌱🫶 بنده یک عدد دختر دهمی با رشته تجربی و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅و ب شدت مودی هستم🙃😄قدرت درکم تقریبا بالاس شاید بتونم آرومت کنم🙃 من هیچ وقت آخر پیام ها و نظر هام نقطه(.) نمیزارم اگه جایی دیدی گذاشتم بدون از دستت ناراحتم 🙂من اگ یکی بد دهنی کنه جدی نمیتونم جلو خودمو بگیرم پس اگ منو ی جا دیدید مهربون ی جا بداخلاق نگید دوقطبی ام🙂 بنده خواهر ندارم از ی طرفی خوشحالم از ی طرفی ی حسرت خیلی سنگینه ت دلم🙂ی چیز بگم ببین هیچی اندازه لبخندت مهم نیست🙂همه حس ها میان و میرن هم شادی های عمیق هم گریه های عمیق فق مهمه ک ت چجوری برخورد کنی🙂 بنده یک عدد دختر اسکیتیست و مسلط ب زبان هستم🫶🌱 درخواست دوستی آقایان رد میشود..سینگل بودم و هستم و خواهم بود(ی عقاب همیشه تنهاست😎✌️😅)...خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن.. سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا الان شدی گریه ؟؟؟

حیف جوونیت نیست که بخوای بخاطر یه ادم مضخرف تباهش کنی؟

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

ب هزار رو یک دلیل بچها چون دیگه طلقت تدارم اینقدر منو تحقیر کنه خودش کمه باز ب بچهامم یاد میده نمیکش ...

به خاطر این حرفا میخوای خودتو بکشی؟

باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه بهش بگو مگه موقه خواستگاری کور بودی که منو گرفتی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه منطورم اینه خوب گفتی

اصلا با خودش نمیگه که من خو د ک شی کنم این دو تا بچه نمیتونن سر بلند کنن جایی تا ابد 

همیشه نگاهای تحقیر آمیز و ترحم برانگیز نصیبشون میشه 

تا میان دو کلوم حرف حساب بزنن میگن مادرت دیوونه بود تو چی میگی ؟؟ 

یه فیلم دیدم 

مرده مادرش در جونی خودکشی میکنه ولی نمیمیره و فلج میشه مادرش تا وقتی زنده بود نمیتونست حرف بزنه 

مرده چون بدون مادر بزرگ شده بود عقده تمام وجودشو گرفته بود حریص توجه و دوست داشته شدن توسط دیگران بود

به نظرم اینده خودت نه اینده بچهاتو الویت قرار بده زندگی کن بخاطر اونا 

مادرا همیشه فداکارن

فک کن بمیری بچها میفتن دست کی؟ کی از بچهات مثل چشماش مراقبت میکنه ؟ هیچکس 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
بیا برو بچه

مهم نیست کلامت چقد تاثیر گذار باشه ولی یه درصد فکر کن استارتر با قرص برنج خودشو بکشه اونوقت به همین راحتی میشی قاتل کلمات ادم میکشن قطعا اون نمیخواد خودشو بکشه داره درد دل میکنه منتظره یه دلیله برا ادامه زندگیش بعد تو راهکار میدی بهش

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
شنیدم قرص برنج کارو یه سره میکنه

میدونید اگه بلایی سر خودش بیاره تو گناهش شریکی و جون یه انسان رو گرفتی؟ فکر میکنی؟ 

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️
اصلا با خودش نمیگه که من خو د ک شی کنم این دو تا بچه نمیتونن سر بلند کنن جایی تا ابد همیشه نگاهای تح ...

اره اسی باور کن راست میگه فردا یه نامادریم بیاد راضی هستی هرروز بزنتشون؟خربزه خوردی پای لغزشم بشین خدا چه نعمتایی به کیا میده  باید بخاطر بچه هات بمونی

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

ب هزار رو یک دلیل بچها چون دیگه طلقت تدارم اینقدر منو تحقیر کنه خودش کمه باز ب بچهامم یاد میده نمیکش ...

بچه هات چن سالشونه؟

یه ذره فکرکن خودکشی یعنی چی؟!

اونم بخاطر یه آدم که ...ببخشید ها ارزش سگی هم نداره

هزاران راه چاره هست بشین آروم قشنگ باخدا حرف بزن اززندگیت براش بگو اونم مثل یک پدردلسوز کمکت میکنه باورکن

موفق باشی 

به خودکشی فکرنکن عزیزم

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱 🕊🌿                                                                    تا اینجاش که خُــ♡ــدا بوده از اینجا به بَعدشم خُــ♡ـــدا هَست✨️♥️️.                                             

خودتو دوست داشته باش 

میدونم حق داری واقعااا

ولی الان تو عصبانی هستی آدما موقع عصبانیتشون نمیفهمنن چی میگن چیکار میکنن 

هیچوقت ب خود کشی فکر نکن اشتباه محضه بزرگترین گناهه ک هیچوقت بخشیده نمیشی با این کار تو اون دنیا تو سیاهی مطلق با عذاب سرگردانی تا موعد مرگت برسه 

به فکر بچه هات باش اون بچن نمیفهمن چاقی ک درد بی درمان نیس الان همه منو بخاطر لاغری بیش از حد مسخره میکنن ولی دست خودم ک نیس 

میتونی رژیم بگیری راحت وزن کم کنی 

نا امید نباش فقط صبور باش و ب خدا توکل کن ❤️

میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏