2777
2789
نی نی من 27آذر به دنیا اومده... البته قرار بود 10 دی بیاد. الان می خنده ولی قهقهه نمی زنه. به نور خیلی خیره میشه... ولی هنوز به طرف صدا بر نمی گرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان علیرضا جون ماهان منم باید 5دی دنیا می امد 22آذرمتولذ شد ماهان واسه مامانش میخنده ولی بی صدا البتته به طرف صدا برمیگرده ولی روی شکم که میزارمش نمیتونه رحت سرشو بالا بیاره دیروز بردمش پیش دکترش وزنش 6200شده بنظرررت خوبهه وزن علیرضاچقدره؟
رراستی دارو چیژی هم بهش میدی؟من با این که دل درد نداشت دکترش میگه باید قطره کولیک ایز سه بار پنج قطره تا پایان ماه چهار بدم منن دارم میدم شما بگو از گل پسرت
ماهان خوشمل من عزیز دل مامان وباباش٢٢اذر دنیا اومد وزندکى مارو شیرین وخوشمزه کر خدایا شکرت دوسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتت دارم
سلام
منم پسرم متولد 6 آذره.

3 ماهش که شد غلت زد (از روی شکم به پشت) الان داره از روی پشت به شکم تمرین میکنه منتهی هنوز موفق نشده. قهقهه هم میزنه... تازگی یاد گرفته خودش چیزیو بخواد جلوی دستش باشه برش میداره یا سعی میکنه دکمه های اسباب بازیشو فشار بده که گاهی شانسکی موفق میشه. شدیدااااااااا ددری و بغلیه!! میگه منو راه ببرین همه جا رو ببینم. صبح تا شب تو بغلمونه

قطره کولیک بهش ندادم. نه به این پسرم و نه به پسر اولم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام دختر منم باید ۲۳ دی بدنیا میومد ۲۶ اذر دنیا اومد الان بیشتر بدون صدا میخنده البته گاهی اوقات هم صدا دار میخنده ولی خیلی ارومه صدای خندش الان ۲هفته میشه که موفق شده غلت بزنه از پشت برمیگرده رو شکم (خیلی وقت بود داشت تلاش میکرد تازه ۲هفته است موفق شده ) ولی وقتی رو شکمه بهش فشار میاد چند دقیقه بیشتر نمیتونه بمونه گردنش زود خسته میشه دستاش همم ضعیفه تازگیا یه چیز سبک رو جلوش میگیریم دستاشو میاره میگیره میبره تو دهنش البته به سختی .تو گریهذهاش ماما میگه تو بازیش هم اغو و بو بو میگه.ولی به شدت با بیرون مشکل داره وقتی میبرمش بیرون بیچارم میکنه انقدر گریه میکنه بعد یه چیزه جالب هر وقت بیرون بردمش شبش تا صبح گریه کرده کسی میدونه چرا ؟؟
Lilypie Pregnancy tickers
ماهان اسهال کرفته شیر خشکش ابتامیله جیکار کنم بنظرتون البته اسهال نیست دفعش زیاده روزى شش بار دفع داره
ماهان خوشمل من عزیز دل مامان وباباش٢٢اذر دنیا اومد وزندکى مارو شیرین وخوشمزه کر خدایا شکرت دوسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتت دارم
ماهان اسهال کرفته شیر خشکش ابتامیله جیکار کنم بنظرتون البته اسهال نیست دفعش زیاده روزى شش بار دفع داره
2810