پروازبلند مدیر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 553 عنوان کی میاد فردا با هم نماز شب بخونیم | مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 82 پست سلامروش خواندن نماز شب:۱) ابتدا چهار تا نماز دو رکعتی مثل نماز صبح ولی با نیت نماز شب میخوانیم.۲) دو رکعت نماز شفع: رکعت اول ان حمد بعد ناسدر رکعت دوم حمد و فلقرکوع و سجود و تشهد و سلام۳) یک رکعت نماز وتر:یک بار سوره حمد و ۳ بار توحید و یکبار سوره فلق و یکبار سوره ناس قنوت: برای چهل مومن طلب استغفار میکنیم: الهم اغفر فلانی و ..... (بیشتر یا کمتر مشکلی نیست)+ هفتاد مرتبه «استغفرالله ربی و اتوب الیه»+ هفت مرتبه «هذا مقام العائذ بک من النار»+ سیصد مرتبه «الهی العفو»+ دعای «اللهم اغفرلی و ارحمنی و تُب علیَّ اِنک انت التواب الغفور الرحیم».رکوع و سجود و تشهد و سلام+ تسبیحات حضرت زهرااین هم آموزش تصویری:تسبیحات حضرت زهرا: لیلی هستم 1403/07/07 | 21:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarvine عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 5188 اسم منم بگید تو نماز دوست داشتید🥲🤍برا منم دعا کنیدمن بلد نیستم نماز بخونم پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
فریبرز_باغ_بیشه عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 6829 سلام براتون آیت الکرسی میخونم توروخدا دعا کنید از بیماری بد دور باشم بیماری خطرناک نداشته باشم😭 خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
پروازبلند مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 553 اسم منم بگید تو نماز دوست داشتید🥲🤍برا منم دعا کنیدمن بلد نیستم نماز بخونم اسمت رو بگو عزیزمروش خوندنش رو نوشتم. خیلی آسونه لیلی هستم
پروازبلند مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 553 سلام براتون آیت الکرسی میخونم توروخدا دعا کنید از بیماری بد دور باشم بیماری خطرناک نداشته باشم😭 سلامالهی که لطف ویژه خدا شامل حالت باشه و سلامت باشی دخترم لیلی هستم
فریبرز_باغ_بیشه عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 6829 سلامالهی که لطف ویژه خدا شامل حالت باشه و سلامت باشی دخترم 💚💚💚 خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
sarvine عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 5188 اسمت رو بگو عزیزمروش خوندنش رو نوشتم. خیلی آسونه اسمم سروین عزیزدلمدعا کن برام که خیلی محتاجم❤️ پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
پروازبلند مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 553 اسمم سروین عزیزدلمدعا کن برام که خیلی محتاجم❤️ قابل باشم چشم... حتما. حالت دلت خوش باشه الهی لیلی هستم
پروازبلند مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 553 سلام منم میام امشب باید بخونیم؟! سلام عزیزمآره امشب میخونیم اسمتو تو قنوت همین فائزه بگم؟ لیلی هستم
پروازبلند مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 553 منم میخوام بخونم امشب زهرا دعام کنید لطفاً ❤️ ❤️ سلام زهرا جانبرای منم دعا کن لطفالیلی هستممرسی که همراهی میکنی لیلی هستم
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 9844 من چند ماه مدام نماز شب خوندم یه دو ماهی هست توفیق نداشتم الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
پروازبلند مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 553 سیما سلام سیما جونامشب شما هم میخونی؟ لیلی هستم