من با پسرهمسایمون تو رابطه بودم الان جداییم یکماهه،حالا خیلی دلتنگشم میخوام برم بگم برگرده برم باهاش صحبت کنم
اینم بگم ک تنها زندگی میکنه برم بغلش کنم خیلی حالم بده
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹 کاربری دست دونفره پس اگه دیدید پستا متفاوته تعجب نکنید
هممون این دورانو گذروندیم ولی اگه میخوای بعدش ده تا تاپیک بزنی بگی ضایع شدم برو
یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!
عزیزم نکن مگه چند سالته کلرتاپبکات در مورد رابطه و دیت و دوست پسر و نامزد و شوهر و .....باور کن این روابط عاقبت خوشی ندارن .الان سن درس خواندن و به جایی رسیدن هست ...مگه حتما باید یه پسر کنارت باشه ...این پسرا فقطو فقطهدفشون سو استفاده هست بعد هم مثل دستمال میندازنت دور...خودتم که قبلاً تجربه کردی پس چرا دوباره سراغ این روابط میری ..چند بار باید ضربه بخوری...
عزیزم نکن مگه چند سالته کلرتاپبکات در مورد رابطه و دیت و دوست پسر و نامزد و شوهر و .....باور کن این ...
چی بگم متاسفانه کمبود محبت مردو دارم
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
هرچقدر بیشتر بری سمتش ازت دور تر میشه حالا تو میخوای برو میخوای نرو ولی ب ضرر خودت و این رابطه است
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}