2777
2789

قدش که کوتاهه من پسرخالم ۱۸ سالشه ۱۹۰ سانت تازه داره ریش درمیاره

#مهم                                                                              سلام دوستان کاربری من برای سال ★1399★هست اما در واقع من کاربر خاموش بودم فقط می‌خوندم تاپیک هارو پس لدفااااا نگید عههههه تازه وارد خوش اومدی و.....                    بوس:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اره 

دوستان میشه لطف کنید تاپیک اخرم رو گزارش بزنید اگه زدید لایک کنید برای حاجتتون صلوات میفرستم

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
قد ژنتیکیه

خب اره  بابای پسرخالمم بلنده

#مهم                                                                              سلام دوستان کاربری من برای سال ★1399★هست اما در واقع من کاربر خاموش بودم فقط می‌خوندم تاپیک هارو پس لدفااااا نگید عههههه تازه وارد خوش اومدی و.....                    بوس:)
قدش که کوتاهه من پسرخالم ۱۸ سالشه ۱۹۰ سانت تازه داره ریش درمیاره

ببخشید همه شبیه هم نیستن خواهر با خواهر دیگش قدشون متفاوته دیگه برسه به دو تا بچه از دوخونواده مختلف

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

داداش خودت چندسانته

من داداش ندارم اما پسر خالم عین داداشمه هم سنیم 

2810