2777
2789

سلام دوستان چجوری باید خودم  شورای حل اختلاف برم ک مشکلم حل شه و ب طلاق نرسه؟؟؟

من من با شوهرم مشکل دارم یعنی این اواخر فهمیدم که بهم داره خیانت می‌کنه اونم از طریق شنودی که تو ماشینش گذاشتم متوجه شدم که داره خیانت می‌کنه و خیلی از لحاظ اوضاع روحی به هم ریخته هستم چون من به شدت شوهرم رو دوست دارم و عاشقش هستم اما برعکس اون اصلاً به من علاقه‌ای نداره

الان سوالم اینه ک من میخوام بدون درخواست طلاق و این که کار ب جاهای بیخ دار بکشه

از طریق شورای حل اختلاف یا دادگاه مشکلمون حل بشه

منظورم مشاوره هس ولی فقط مشاوره های شوراحل اختلاف یا دادگاه ک ب دوطرف ابلاغیه بیاد و اجباری باشه.

الان من چکارکنم برا مشاوره؟؟؟?؟

چه پیشنهاد عاقلانه ای 

چقدر اتفاقی که برات افتاده شبیه حال و روز منه خیانت،شنود،بدون جدایی😓

امیدوارم راه حل درستی بهت پیشنهاد بدن 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما تو چ ووضعیتی هستین مگهمن دلم آشوبهبد برزخی ام

من چهارسال گذشته ،چندبار مچش با یه بیشرف گرفتم که فهمیدم سالهاست باهم هستن 

صفرتاصد وقت و هزینه اش براش گذاشته 

زندگیمون نابود کرده سر هوس بازی

میدونستم اگه همون اول فهمیدن خیانتش جدایی برام سخته و حس پشیمونی میگیرم 

گذشتم زمان بگذره که ذره ذره ازش متنفر بشم 

هرچند دارم داغون میشم 

ولی سرکار رفتم ،کم کم دارم اوضاع مالیم خوب میکنم 

ولی به عشق انتقام و خفه کردن اون زنیکه روز و شب میگذروندم 

چون رفتن یعنی ساختن گلستون برا خیانتکار

اینجور مردها محال ممکنه معذرت خواهی کنند چون با عقل و هوس خیانت کردن 

اون مردای که برمی‌گردن علت درخواست طلاق از جانب همسرشون مشکلاتی مثل دخالت خانواده،خساست،بداخلاقی،تنبلی و...که هیچ کدومشون به پای خیانت نمیرسن 

تو خیانت علاوه بر همسرت یه زن دیگه هست که تمام تلاشش برا نابودی زندگیت می‌کنه 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
من چهارسال گذشته ،چندبار مچش با یه بیشرف گرفتم که فهمیدم سالهاست باهم هستن صفرتاصد وقت و هزینه اش بر ...

افرین

خیلی قوی هستی همینجور ادامه بده ولی خییلی سخته

کاش منم میتونستم قوی باشم

بدیش اینه من نمیدونم این دقیقا  با کیا هس  از کی اینطوریه 

فقط میدونم گوشی مخفی داشته

با کسایی درارتباط بوده

ولی پیامارو ندیدم

ندارم

افرینخیلی قوی هستی همینجور ادامه بده ولی خییلی سختهکاش منم میتونستم قوی باشمبدیش اینه من نمیدونم این ...

بازم هرجور خودت صلاح میدونی ،اگه ارزش جنگیدن داره ،بجنگ ولی اگه ارزش ندارد رها کن البته زمانی رها کن که کاملا ازش متنفر باشی 

دوتا پسر داری مطمئن باش مثل کوه پشت میمونند

ولی من دوتا دختر دارم که بعداز خدا من دارن 

شما اول زندگیته سنت کمه میتونی سرپا بشی ،خودت نباز 

اگه صلاح میدونی فعلا دنبال کارهای طلاقت نباش دنبال ساختن زندگی شخصیت باش اتفاقا بزار اون میون آسمون زمین بمونه 

سراغ دادگاه نرو تا پروندتون بایگانی بشه 

دنبال کسب درآمد باش تا بتونی روحت درمان کنی سعی کن از افراد خانواده دور باشی که هیجانیت نکنن

کمتر تو جمع‌های خانوادگی باش که افسردگی و ناراحتی بیشتر نشه،فعلا تنهایی بهترین درمان روحته ،اگه پدرت تمکن مالی داره و می‌تونه یه خونه برات اجاره کنه که زندگیت مستقلاً بسازی 

این راه سخته ولی اگه بخوای میتونی بسازیش 

بازهم هرجور خودت صلاح میدونی عمل کن ،اینا فقط یه سرنخه

بازم هرجور خودت صلاح میدونی ،اگه ارزش جنگیدن داره ،بجنگ ولی اگه ارزش ندارد رها کن البته زمانی رها کن ...

عزیز دلم

من ۱۱ سال از زندگیم میگذره. الان هنگم ک نکنه از اولش خطا میرفته من خنگ بودم

آره منه خر باوجود خیانت دوستش دارم ولی ایندفعه با نفرت.

تا میرم تو فکر که با وجود خوب بودن من این باکس دیگه ای بوده دستام یخ میکنه چشام پر اشک میشه

میگم مگه من براش چی کم گذاشتم...

از توجه..محبت..هرجور رابطه...

ولی انگار منو نمیدید...

هیچوقت از لحاظ احساسی  باهام خوب نبود...

بد موقیعتی گیر کردم

خدایا کمکمون کنه😭😭😭😭