2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نخاستم برای این سوالم تاپیک بزنم کسی میدونه سریالهای نمایش خانگی رو کدوم کانال ماهواره ای میزاره یه کانال بود همه سریالهای جدید رو میزاشت خیلی خوب بود از دیروزانگار فرکانسش عوص شده قفل شده اگه کانالی میشناسید بگید میخام سریال بازنده رو ببینم قسمت جدیدش رو خوشم اومد یجورایی مثل دوران لویی شانزدهم و روانشناختی بود خوشمان امد کسی میدونه بگه ثواب داره 

2804

همونجا از یکی بپرس اینجا توضیحش سخته و بیشتر گیج میشی

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

ببین عزیزم برای خرید بلیط روی دیوار یه سری دستگاه نصبه با اون دستگاه بلیط تک سفره بخر 

برای خود مترو نقشه مترو رو حتما دانلود کن از گوشی 

از طریق تابلو های داخل مترو مسیرت رو پیدا کن 

برو داخل ايستگاه راهنما دارن ازشون بپرس

پول ميدي توكن تك سفره ميخري اگه كارت مترو نداري

اونجا هم توي تابلو مسير نگاه كن ببين كجا هستي و مقصدت كجاست توي تابلو خط مترو رو با رنگ مشخص كرده

بيشتر از اين توضيح سخته اينكارا رو انجام بده از راهنما بپرس بهت ميگه كدوم سمت بري سوار مترو بشي داخل كوپه هم بالاي در نقشه رو زده ك كدوم ايستگاه هستي و چند تا مونده