2777
2789
عنوان

این کار من فوضولیه آیا خانم های شاغل یا بالای 30 سال

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 40 پست

دلت واسه، هیشکی نسوزه اون اگر خودش گرگ نبود نمیتونست تو دانشگاه درس بخونه و بیاد سرکار 

همین دلسوزیای بیجا کار دستمون میده و هم تو محل کار مورد اذیت واقع میشی و بعضیا باهات بدمیشن و هم اون خانم پشت سرت حرف میزنه و خلاصه روزگار کاریت ب فنا میره بخاطر یکی دیگ اخرشم اونیک واسش دلسوزی کرده یا میگ مگر من خواستم کمکم کنی یا خودم از حقم دفاع میکردم و... پشتتم خالی میکنه 

پس دخالت بیجا مانع کسب است 😂

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مداخله نکن عزیزم به ضرر خودت میشه .

سلام عزیزم من ی ماسک موی خوب میخوام خیلی ریزش دارم چی استفاذه کنم

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
سلام عزیزم من ی ماسک موی خوب میخوام خیلی ریزش دارم چی استفاذه کنم

سلام قشنگم

گلیس . لورال . اوری استرند . ترزمه .

اینا عالین 

برای ریزش حتما برو دکتر آزمایش بده .

قرص فیتو و پریورین برای قطع ریزش عالیه .

زینک و بیوتین هم خیلی تاثیر داره قیمتشون مناسب تره .

جوشانده رزماری برای قطع ریزش و رویش دوباره خوبه 

روغن تراپی کن روغن ارگان و بادوم و رزماری عالی هستن.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
سلام قشنگمگلیس . لورال . اوری استرند . ترزمه .اینا عالین برای ریزش حتما برو دکتر آزمایش بده .قرص فیت ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
یبار نسنجیده همه چی رو توضیح دادی به شوهرت بس نبود😆دنبال درد سر می‌گردی چیکار مردم داری . چه خبر ...

وای خندم گرفت از حرفتون 😂

خبری نیست عزیزم از اینستای دوستاش چک میکنم ببینم کجاست وگرنه نه زنگی نه پیامی هردو سکوت کردیم 

اینا رو ول کن با نامزدت اشتی کردی میام اینجا یاد ت میافتم

نه هیچ خبری نیست

اگه تا فردا پس فردا از طرف اون خبری نشد من بهش زنگ می زنم اما فعلا دوست ندارم برم سمتش

نه هیچ خبری نیستاگه تا فردا پس فردا از طرف اون خبری نشد من بهش زنگ می زنم اما فعلا دوست ندارم برم سم ...

عجب قده شوهرت بزار ان بیاد سمتت عاقل باش والا تا عمر داری این یادش میمونه و تو‌سرت میزنه ها 

عجب قده شوهرت بزار ان بیاد سمتت عاقل باش والا تا عمر داری این یادش میمونه و تو‌سرت میزنه ها

خیلی کینه ایه 

وقتی قهر می کنه یا ناراحته به هیچ وجه اوایل اشتی نمی کنه منم منت نمیکشم مگه اینکه خیلی مقصر باشم