2777
2789
عنوان

بچه ها به یه مشکل بزرگ با همسرم برخوردم خانواده شوهرم هم منزلن

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 31 پست
باید به شوهرت می گفتی چرا گریه کردیاگر برای دوری از مامانت هم گریه کرده باشی اشکالی نداره چون تازه ز ...

خیلی بد رفتار کرد.خیلیییی 

دید دارم گریه می کنم گفت دیوانه دور خودم جمع کردم با عصبانیت و رفت.من انتظار داشتم بیاد کنارم محبت کنه

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍
اشکام بیشتر داره میاد با این کاراشون.به شوهرم بارها گفتم نکنه افسردگی بگیرم یا گرفته باشم حواست باشه ...

شمام مادر شدی باید قوی باشی. قرار نیست ب خاطر هر جیش و ناراحتی بچه بشینی گریه کنی که. رو خودت مسلط باش. ذکر بگو و ارام باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مبارکتون باشه خوش قدم باشه

گوگل سرچ میکردم رسیدم ب شما

منم ای وی اف کردم جنین بلاست بود.همه‌چی خوب پیش رفت تا اینکه روز ۱۵انتقال لکه بینی دیدم.درست روزی که موعد پریودی بود الان روز ۱۷انتقالم باید فردا تکرار کنم ازمایشم رو‌‌.مشکوک بود.بی بی هم ی خط کمرنگ افتاد.شما لکه بینی تا چند روز داشتید .توروخدا هرچی از این مورد تجربه کردی ب من هم بگو......من یایسگی زودرس دارم۳۹سالمه

عزیزم مبارکتون باشه خوش قدم باشهگوگل سرچ میکردم رسیدم ب شمامنم ای وی اف کردم جنین بلاست بود.همه‌چی خ ...

سلام عزیزم ببخشید من پیامتونو تازه دیدم

من یه روز لکه دیدم

آزمایش دادین؟

سلام عزیزم ببخشید من پیامتونو تازه دیدممن یه روز لکه دیدمآزمایش دادین؟

آره آزمایش دادم مثبت بود.ولی اکه بینی تمومی نداره دارمش.بخدا دیگه جای آمپول زدن پیدا نمیشه ازلی پروژسترون میزنم .....وشیاف 

آره آزمایش دادم مثبت بود.ولی اکه بینی تمومی نداره دارمش.بخدا دیگه جای آمپول زدن پیدا نمیشه ازلی پروژ ...

مبارک باشه کلی

استراحت کن و پروژسترون هم استفاده کن

مبارک باشه کلیاستراحت کن و پروژسترون هم استفاده کن

اصلا حس بارداری ندارم.تهوع استفراغ هیچ سر قبلی یادمه ویارم شدید بود.در هفته دو بار سرم میزدم.میگم نکنه پوچ باشه یا سقط شده تو لکه ها.

اصلا حس بارداری ندارم.تهوع استفراغ هیچ سر قبلی یادمه ویارم شدید بود.در هفته دو بار سرم میزدم.میگم نک ...

نه عزیزم این فکرها رو دور کن

هنوز زوده برا تهوع

تازه بعضیا اصلا تهوع ندارن

سلام . عزیزم شما دکتر خوب برا کامپوزیت دو دندون جلویی میشناسیددوتا دندون جلوییم فاصله داره میخام با ...

سلام عزیزم

دکتر طیبه آقایی خوبن متخصص ترمیمی و زیبایی ان

2810