2777
2789

بیخود و بیجهت یه عمره داره مادرمو کتک میزنه. جدیدا هم یاد گرفته منو هم به وحشیانه ترین حالت ممکن میزنه. سر هیچ و پوچ و کار نکرده. روانیه.

منم عین مادرم نیستم که هیچی نمیگه و سکوت میکنه و دفاعی از خودش نمیکنه. ۲۰ساله همین روندو پیش گرفت هربار جری تر و گستاخ تر کرد این ن.ر نکبت رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دیگه خونم به جوش اومده و طاقتم طاق شده. دیگه بریدم. تا کی بشینم که این نر پلشت بیاد منو بگیره به باد کتک؟

باهاش گلاویز شدم و سرش فریاد کشیدم. گفتم چته چه مرگته؟لباسای تنش رو تیکه پاره کردم. از ترس رفت توی اتاق خواست در رو ببنده ولی ولش نمیکردم

منم دیگه خونم به جوش اومده و طاقتم طاق شده. دیگه بریدم. تا کی بشینم که این نر پلشت بیاد منو بگیره به ...

مامانم به زور منو برد توی اتاقم. این اشغال هم برگشت و دم در اتاقم ایستاد و عین روانیا رقصید. و هی گفت بهم معتادددد معتادددد(چون داروی اعصابو روان مصرف میکنم از دست بلاهایی که این نر سرم اورد)

مامانم به زور منو برد توی اتاقم. این اشغال هم برگشت و دم در اتاقم ایستاد و عین روانیا رقصید. و هی گف ...

بهم گفت اگه من جات بودم همه داروهامو میخوردم و میمردم:))) 

مامانم هم چون سابقه اوردوز دارم همه داروهامو از دستم گرفت که کاری نکنم.

دفعه قبل که این غلط کاریارو کرد از عذاب وجدان شدید که چرا نتونستم مادرمو از دست این نکبت رها کنم خودکشی کردم و اوردوز کردم.

دلم گرفته...حالم خوب نیست..داغونم.

مامانم گفت چرا اینطوری کردی؟ گفتم من مثل تو نیستم. من به خودمم رحم نمیکنم. چرا فکر کردی به این اشغال رحم میکنم؟دفعه بعدی میگیرم میکشمش. دیگه واسم چیزی مهم نیست. خیلی وقته زندگی ندارم.

2810