2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین 

و اینکه رو اعصابم کنترل داشته باشم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

مادر شوهرم بهم توهین کرده بود منم جوابشو نداده بودم خیلی خودخوری میکردم کلا شده بود عقده تا چند روز ...

همیشه خیلی برام آدم هایی مثل شما جالبن 

آدم هایی که همیشه زره و شمشیرسون دستشونه و تا دماغ بقیه رو به خاک نمالونن‌ ول نمیکنن 

چرا واقعا

در حال تلاش برای پیدا کردن خود.
همیشه خیلی برام آدم هایی مثل شما جالبن آدم هایی که همیشه زره و شمشیرسون دستشونه و تا دماغ بقیه رو به ...

منم همیشه آدمایی مثه شما برام عجیبه چون ندونسته میخوان حرفه خودشونو بزنن 

وقتی نمیدونی جریان چی بوده پس لطفا حرفه الکی نزن 

یه مادر که سر بذارم رو پاش یه دل سیر گریه کنم،😢مادر دارم ها ولی نمی تونم،😔یه پدر که. دلم گررررم باشه پشتمه پدر دارم ها ولی از وقتی بچه بودم مریضه مریضی اعصاب داره...یه همسر که نازم رو بخره همش تو دعواها مقصر من نشم،😢چه تاپیک بود دختر اشکم رو دراوردی،😢 چقدر حسرت تو دلمه....

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
منم همیشه آدمایی مثه شما برام عجیبه چون ندونسته میخوان حرفه خودشونو بزنن وقتی نمیدونی جریان چی بوده ...

ادبیات آدما یه پرسپکتیو نسبی به آدم میده 

من توهینی نکردم 

فقط برام سواله 

چرا وارد جنگ بیهوده میشین

در حال تلاش برای پیدا کردن خود.
ادبیات آدما یه پرسپکتیو نسبی به آدم میده من توهینی نکردم فقط برام سواله چرا وارد جنگ بیهوده میشین

منم توهینی نکردم 

این برداشتی بود که خودت کردی 

من فقط جوابتو دادم چون ندونسته داری حرف میزنی