اول خمیر درست میکنی
یه قاشق شکر یه قاشق نمک (غذاخوری)
۲قاشق خمیر مایع با یه پیمانه آب ولرم میذارین ۱۰دیقه اینا بموننن اینارو با هم مخلوط میکنید
بعد ۱۰دیقه که مخمرمون آماده شد
۳لیوان آرد میخواد با آب مخلوط میکنید دیگه این اندازه اش چشمی هست اگه خمیر درست کرده باشین خودتون میدونید چطوره با ۳قاشق روغن مایع بعد که خمیر رو درست کردین میذارین تو یه ظرف بعد روشومیپوشونید بعد ۲ساعت ورمیدارین چونکه میکنید ب شکل عکسی که هست
تو این دوساعت مواد میانیش رو که گوشت چرخ کرده /فلفل ترکیه ای (ریز خورد شده )اگه نداشتین فلفل دلمه ای هم میتونید استفاده کنید گوجه فرنگی پوست گرفته و ریز خورد شده فلفل رنگی ریز خورد شده پیاز ریز خورد شده و نمک و فلفل رو باهم قاطی میکنید و خمیری که درست کردین وسطش از این مواد پخش میکنید و در فر یا سولاردوم ۲۳۰درجه از قبل گرم شده ب مدت ۲۰دقیقه میذارین بپزه و تمام