2777
2789
عنوان

واکسن

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 37 پست

توردخدا به حرف بقیه گوش نده

الان علم پیشرفت کرده و زمان کروناهم دیدی که نا واکسن نزدیم ازبین نرفت

بزن چرا نزنی دور از جون مریض بشه کی جوابگوئه میتونی اونجوری تو چشماش نگاه کنی و بگی دلم سوخت بخاطر یه تب نزدم

پسر من باباشو میدید درد یادش میرفت پاشو تکون نمی‌داد تا باباش اومد تو اتاق چنان دست و پای زد که حد نداره کلا یادش رفت

بچه شمام که دوماهگی تب نکرده شاید الانم تب نکنه

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره منم خیلی گریه کرد.. من یکم میریزم بهم.. تنها هم ک هستم بدتر استرس گرفتم

میفهمم

ولی ایشالا به خوبی میگذره، چون به شیر میدید بهتره استرس نداشته باشید تا به کودک منتقل نشه

ولی جدا جای نگرانی نیست، همه چی تحت کنترلت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توردخدا به حرف بقیه گوش ندهالان علم پیشرفت کرده و زمان کروناهم دیدی که نا واکسن نزدیم ازبین نرفتبزن ...

محتویات داخل واکسن هارو شما میدونید؟

از اشتباهات طب نوین چی ؟

در زمان کرونا با یه دارو ساده امام کاظم خیلی ها حتی سرماهم نخوردن

محتویات داخل واکسن هارو شما میدونید؟از اشتباهات طب نوین چی ؟در زمان کرونا با یه دارو ساده امام کاظم ...

دیگه نبینم پیام های منو ریپلای میکنیا

من با هیچ کدوم از شما طب سنتی ها نه حرفی دارم نه چیزی

تو جهالت خودتون بهتر بمونید و نظرات متحجرانتون رو واسه خودتون نگه دارید

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در ضمن گلم پیچ پروفسور ذکریا رو هم میتونی پیدا کنی 

و اینو هم بدون روایات هست در آخرالزمان دو سوم مردم دنیا قبل ظهور از دنیا خواهند رفت سوال شد چه کسانی نجات پیدا میکنن گفته شده کسانی که به ما اهل بیت پناه ببرن البته من قریب به مضمون گفتم عین روایت یادم 

نیست حالا اگر سرمنشا همین واکسن ها رو بری تحقیق کنی پیدا کنی به هر چیزی ممکنه برسی الا اهل بیت 

من دیگه در این تاپیک حرفی ندارم