2777
2789
عنوان

زرنگی به چی میگن دقیقا

103 بازدید | 10 پست

دیدین بعضیا میگن فلانی زرنگه.مثلا فلان زن زرنگه بلده با شوهر و قوم و خویشش چطور رفتار کنه.

منظورشون دقیقا چیه؟

سرش کلاه نمیره؟

سر بقیه کلاه میزاره؟

دروغگو و دوروئه؟

فرد زرنگ دور و اطرافیانتون کیه؟ چه ویژگی هایی داره که بهش میگن زرنگ

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

فرد زرنگ دورو برم مادرشوهرمه که هم با سیاستا هن حیله گره هم همه همیشه خودشو خوب نشون میده 

این دنیای قشنگی داره همل دورشن و پشتشن 

اون دنیاشو نمیدونم 

اما من به خدا میسپارم

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
فرد زرنگ دورو برم مادرشوهرمه که هم با سیاستا هن حیله گره هم همه همیشه خودشو خوب نشون میده این دنیای ...

عزیزززم🥺😘

منظورم بدجنسی نبود

سیاست برد برد و مثبت مد نظرمنه نه اینکه بقیه اذیت بشن

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه سر خودش کلا میره نه بقیه....یعنی سیاست دارهرفتار صحیح رو بلدهبا واکنش اشتباه در برابر هر چیزی جو ...

مرسی پری جون😘❤❣

من مامانم به مرد ذلیل بودن میگع زرنگی هیچوقتم معنی واقعی زرنگی رو نفهمیدم

ای بابا😁

😂😂😂میگه هر چی شوهر بگه بگو چشم گفتم کجاش سیاسته

من اینک شنیده بودم که بگو چشم ولی کار خودتو بکن😂

حتما منظور مامانتم همینه😅