2777
2789

من به عنوان یه فرد صبور تو خانوادم معروفم ، چی میشد عصبانی میشدم، نمیدونم چرا اینطوری شدم 

افسردگی زایمان نداشتم ، گاهی بچم که مثلا شبا نمیخوابه و خیلی خسته میشم ، خشمگین میشم و دوست دارم فحشش بدم اما جلوی خودمو میگیرم 

میگم نکنه بچم بزرگتر بشه کنترلمو از دست بدم 

اعصابم انگار ضعیف شده 

کسی مثل من هست؟

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد یکسال و نیم فقط یکم حالات روحیم بهتر شده 

و حاضر نیستم دیگه اون حاملگی و زایمان و بچه کوچیک رو دوباره تجربه کنم

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۲سالگی دخترم
بعد یکسال و نیم فقط یکم حالات روحیم بهتر شده و حاضر نیستم دیگه اون حاملگی و زایمان و بچه کوچیک رو دو ...

شمادهم‌مثل‌من‌بودین؟ خشمگین‌میشدین؟

بعد یکسال و نیم فقط یکم حالات روحیم بهتر شده و حاضر نیستم دیگه اون حاملگی و زایمان و بچه کوچیک رو دو ...

وای من همینطور تازه بچه های من ۹ و ۵ ساله بعضی وقت احساس میکنم الان سکته قلبی میکنم 

منم اردیبهشت زایمان کردم و این حسارو دارم 

وقتی گریه میکنه نق میکنه میگم یکم بخوابه . وقتی خوابه دلم میخواد بیدارش کنم

طبیعیه خودتو نگران نکن 

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
کسی نیست کمکت کنه تو بچه داری ؟کلا سخته من دوتا پشت هم داشتم کسی هم نبود کمک کنه فقط مسغرم میکردن

عزیزم چه سخت

نه خودم هستم و خودم همسر بیچارم هم غروب میاد خسته  هست و اصلا بلد نیست مثل من نگهداری کنه ، فقط بلده بغل کنه راه بره

دوست ندارم اینجوری خشمگین بشم ، گاهی دوست دارم بزنمش اما جلوب خودمو میگیرم

میترسم بدتر بشم

منم اردیبهشت زایمان کردم و این حسارو دارم وقتی گریه میکنه نق میکنه میگم یکم بخوابه . وقتی خوابه دلم ...

مثل‌من‌خشمگینم‌ میشید ؟ گاهی از شدت خشم دوست دارم‌بزنمش

2810