2777
2789
عنوان

آیا خیالپردازی درمان داره

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 63 پست
باید تو واقعیت دنبال سرگرمی و کار و هدفی باشی دیگه خیال یادت میره مثل مسکن عمل میکنع و هورمون شادی آ ...

انگیزه ندارم اصلا هر کاری شروع میکنم به موانعش فکر میکنم میگم نمیشه تلاشم بیهودست ول میکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ازدواج کردم دانشگاه رفتم بچه دار شدم از سرم نیفتاد

مشکلات و اعصاب خوردی داری؟

چون تو حالت افسردگی هم پیش میاد من سعی میکنم از مشکلات خودمو دور کنم با همسرم کنار بیام و برا بچه هام وقت بزارم برا خونم برا خودم فقط دوره ای که خیلی اذیت بشم میرم تو خیال 

من تو خیالاتم زندگی دارم اصلا نمیتونم درمانش کنم یا چیزی وای زندگی اونورم خداس🥸

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

منم اینجورم شایدم شدید ترازبقیه توخاب وبیداری درگیرم 

قبل خابم خیلی مشغول خیال بافیم وانقد توخیالاتم غرق میشم که حتماخاب میبینم وخابام انگارواقعیت دارن وهرشب راجب هرچی بخام خاب میبینم ،همش یادم میمونه و از اینکه توی اون شرایط هستم و اون اتفاقاتوخاب برا ممیوفتن احساس لذت و سرخوشی دارم برای خودم ازادم توی خابام پرواز کنم بدوام بخندم دوست بشم قهربشم دوست داشته بشم ...خیلی دنیای خیالاتم و دوست دارم 

مثلا چ خیالاتی میکنید؟

مثلا فکر میکنم یه انسان دیگم خیلی خوشگلتر موفق تر کامل کامل از هر لحاظ با بقیه آدما حرف میزنم مثلا فکر میکنم دارم میرم پشت ماشین مورد علاقم بشینم یا کسی ذچرو نصیحت میکنم 

2810