ببین من دوسال شیر دادم کوچکترین استرس یا....یا غذای من رو کیفیت شیر اثر داره و رو بچه آدم کامل میفهمه خودش شاید برای همینه که شیر دادن اینقدر ثواب داره چون مادر واقعا دو سال همه جوره باید مراقب باشه و خیلی اذیت میشه
حالا نشده اولا خودت سرزنش نکن بعد هم برو دکتر حالت بهتر بشه بخاطر خودت و بعد بچه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم درکت میکنمپسر منم شیر خواره بود ک پدرم فوت شد
چون توی حال خودم نبودم پیش مادر شوهرم بود و بعدش نمیومد پیشم ولی درست شد نگران نباش من میفهمم چی میگی درست میشه...💔
خدا رحمتشون کنه🙏
غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
همه میگن استادت بوده مسخره بازی در نیار چرا کسی نمی فهمه که عاشقش بودم مگه حتما باید رابطه آدما خونی ...
من درکت میکنم قشنگ اما سعی کن بری پیش مشاور شاید بتونه از طریق درست کمکت کنه
من فوت پدرم و افسردگی پس از زایمانم باهم ازم یه ادم افسرده ی بریده از همچی ساخته💔 نزار به این مرحله برسی بچه ت یه مادر شاد میخاد
غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
میخوام خودمو درست کنم اما به هر چی نگاه میکنم یادش میوفتم صورتش یک لحظه از جلو چشمم نمیره
درست میشه ب مرور زمان اگر میتونی برای شادی روحش قرآن بخون یا خیرات بده اینجوری خودت هم آرامش میگیری