یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰
اگه تهرانی حسابداری بزن///روانشناسی اشباعه ولی برا حسابداری موقعیت شغلی بیشتر گیر میاد البته دانشگاه مهارت بازار کارو یادت نمیده کنارش کلاس حسابداری فنی حرفه ای ثبت نام کن
دستت درد نکنه که توی یه جمله ریدی تو آینده من😂😂😂😂😂به جایی نمیرسی 😂😂😂
هیچ چیزی قطعیت نداره تو این دنیا حتی اینی که الان مینویسم ولی بنظرم زندگی و موفقیت چیزایی تا حدودی تصادفی و برحسب شانسن//شما هرچی خودتو در موقعیت های بییشتری قرار بدی شانست بیشتره برا موفقیت//متاسفانه ایرانه که به علاقه ها جواب رد میده //یه استاد اقتصاد داشتیم میگفت تو ایران باید موج سواری بلد بود//شما در کنار علاقت موج سواری هم یاد بگیر که شانست تو این جهان تصادفات بییشتر بشه
نه متاسفانهشهرستانمیعنی حسابداری تو شهرستانم فایده نداره؟اره واقعا میگن روانشناسی اشباعهیعنی فنی حرف ...
چرا فایده داره ولی صنایع و خدمات تو تهران متمرکزه بیشتر و حقوق بهتری میدن بنسبت ولی شهرستان بعیده که به اندازه تهران دربیاری بازم استثنا هست ولی اگه 2 راهی جلوته باز حسابداری برو و بله شما تو 6 ماه و کمتر مهارت بازارکارو از فنی حرفه ای یاد میگیری ولی اگه دنبال پیشرفتی دانشگاه و لیسانس رو فراموش نکن