2777
2789
انشالله یه بخت خوب گیرت بیاد ۵ تا صلوات برات میفرستم 🥺❤️

عزیزم🥲❤️🥲چقدر خوش قلبی، ان شالله،

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتراف میکنم من زلیخام خواب دیدم با عزیز مصر ازدواج میکنم

چی شد که به یوسف پشت مردی رفتی با ابی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
چی شد که به یوسف پشت مردی رفتی با ابی

خیانت😁😂

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

ینی میگی قسمت وجود داره و دست ما نیس؟چن سالگی ازدواج کردی

بنظرمن اونی ک مال توباشه کل دنیا هم نخوان میشه ماخیلی مخالفت توازدواجمون بود شوهرم قبل من هی میخواست ازدواج کنه ولی نمیشد منم خواستگارداشتم چون باب دلم نبودن رد میکردم ب خانوادم گفتم تاابدمجرد میمونم  تااینکه شوهرم اومد پای همه جیزموندیم دوتامون بااینکه مشکلاتی داریم باهم وباهم حلش میکنیم

من خیلیللییییی خواب میدیدم انگشتر خونه های جدید میرفتم تو خواب طوطی مرغ عشق تاج لباسی که از طلا درست ...

من چندوقت. پیش. خواب. دیدم یه. سربند. طلا دارم. حالت. کلاه. طور بود

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم