2777
2789
عنوان

کساییکه چند سال توی رابطه بودن قبل ازدواج بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 127 پست
ن تموم شو درسم

خب درستو ادامه بده ،یا برو سرکار،خلاصه یه جوری خودتو سرگرم کن و تو اجتماع باش،حیفه خودتو واسه همچین آدمی پیر کنی.

ببین من تجربشو دارم،اون آقا برام شارژ میخرید کادو میخرید  هفته ای یک بار میومد یه مسیر ۵ ساعته رو یک ربع می نشستیم تو کافه ای ،رستورانی چیزی ،بعدش دوباره همون مسیر ۵ ساعته رو برمیگشت، تمام روز باهم چت میکرد،تهش فهمیدم نامزد داره،فکر کردی اینا دوروبرشون دختر نیست؟؟هست عزیزم اما یکیو پیدا میکنن که نتونه بهش دسترسی پیدا کنه هر غلطی بخوان بکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب درستو ادامه بده ،یا برو سرکار،خلاصه یه جوری خودتو سرگرم کن و تو اجتماع باش،حیفه خودتو واسه همچین ...

😔😔ناراحت شدم عزیزم

خب مشکل اصلی من اینه این اقا دست از سر من برنمیداره

وگرنه من هزار باره جدا شده بودم

نه

الان کہ دوری ازش خواھرانہ بھت میگم باھاش تماس تصویری نداشتہ باش چون قشنگ معلومہ کہ علاقہ ای بھت ندارہ اما بخاطر دریافت یہ لذت از شما باھات درارتباطہ شاید دارہ پولاشو برای یکی دیگہ کہ مورد اصلیشہ خرج میکنہ البتہ اینا فقط احتمالات ھستن چون ما نہ اون پسرو دیدیم و نہ میشناسیم خودت باید باتوجہ بہ تموم نظرات تصمیم درستو بگیری

خوب نبوو توی روحیم تاثیر منفی گذاشته بوو فضاش پولیم نمیدادن

برو ي جاي ديگه كار پيدا كن

باشگاه

گروه كوهنوردي 

حالا نميدونم چ شهري باشي با چ امكاناتي

سرگرم باشي كمتر ب اين فكر ميكني و احتمال اشنايي با افراد ديگه پيدا ميكني 

😔😔ناراحت شدم عزیزمخب مشکل اصلی من اینه این اقا دست از سر من برنمیدارهوگرنه من هزار باره جدا شده بو ...

خطتو عوض کن، چاقو نزاشته زیر گلوت که باید بمونی،خودت جدی باش با خودت وآیندت، ماهایی که با شناخت کامل و هزار سلام و صلوات ازدواج کردیم اینه وضعمون ببین اگه بخوای با همچین شرایطی بدون هیچ شناختی بخوای ازدواج کنی تهش چی میشه

چرا خوب شماره خونتون رو بهش دادی؟ چرا آدرس خونتون رو دادی ؟ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌واییی

حماقت

گفتم اگ بعدا واسم کادو گرفت خواست بفرسته اشتباه نفرسته

2810