2777
2789
عنوان

جنگ بیهوده

| مشاهده متن کامل بحث + 15109 بازدید | 283 پست
اسکرین شات میبرن جای دیگه ...مثل همون شات"مسیر جهنم من"به امید اینکه روزی دیده بشه😅

بودجه کمه در همین حد دلشون میاد کار کنن😅🤦‍♀️

تا جنجال و اتفاق بعدی برسه ی چک بهشون میدن میگن بروو چکتو ۶ ماه دیگه نقد کن😁😁

دیگه مثل گذشته ها خوب تامینشون نمیکنن انگار

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
بودجه کمه در همین حد دلشون میاد کار کنن😅🤦‍♀️تا جنجال و اتفاق بعدی برسه ی چک بهشون میدن میگن بروو چ ...

😅😅😁😁

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم اگر پیاممو دیدین جواب بدین. نمیتونم خیلی صبر کنم برای نوبت کارم خیلی فوریه

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

سلام عزیزم من خیلی خیلی نیاز به مشاور خانواده تو اصفهان نیاز پیدا کردممیشه لطفاً یه نفرو بهم معرفی ک ...

سلام عزیزم 

نجمه طاهری را پیشنهاد میدم 

سلام عزیزم نجمه طاهری را پیشنهاد میدم

مرسی عزیزم لطف کردین. من یه سوال کوتاه دارم ازتون میخوام تو یه حوزه دیگه هم بهم روانپزشک معرفی کنید اما عمومی نمیتونم بگم اگر براتون مقدوره درخواستمو قبول کنید سوالمو بپرسم بعد لغو دوستی بزنید 

لطفاً 😔

از روزی که شما رو تو سایت پیدا کردم (۳ سال پیش)

تا الان هر بار یکی از تاپیکاتون رو که میخونم یه تلنگر برای من و زندگیمه 

سرنوشتم تا حد خیلی زیادی به گذشته شما شباهت داره 

مثل شما بچه طلاق هستم ....

دارم تلاش میکنم بی وقفه که بتونم عوض کنم سرنوشت و مسیر زندگیم در حد توانم ...

هر بار که نالان و خسته میشم میام سایت میبینم یه چیز دقیقا مثل دغدغه ذهنیم صحبت کردین ...

چند وقت پیش از عشقی ناراحت بودم که شانس رسیدن بهش نیست 

خیلی گریه کردم 

اومدم اون تاپیکوون رو دیدم آنچه در قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت ...

چند وقتیه که افتادم تو فاز مقایسه خودم و خانواده ام با یه سری افراد 

الان اومدم و این تاپیک رو دیدم ...

شما یجورایی ناجی زندگی من هستین ...❤

ممنونم بابت حضور پر مهرتون...

فقط دعا کنین، برای من هم آخرش قشنگ باشه:)

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

سلام وقت بخیر

در مورد تاپیکی که زدین برای من 

@00princess00    

اینجا قابلیت داره آی پی چک بشه...میتونین درخواست بدین تمامی آی پی های من چک بشه ...

این را از نی نی یارها بخواید...من همکاری میکنم.اصلا هم باعث تعلیق شما نمیشه چون خودم راضی هستم.

چون من نام و نام خانوادگی و محل کارم به عوامل نی نی سایت ارائه دادم...

مورد بعدی این هستش که خیلی طبیعیه که افرادی آدم را دوست داشته باشند و از اموزه هاش استفاده کنن...خود من تبلیغ استادم را میکنم چون بینهایت به من کمک داشتند.چرا نکنم؟ مدیونشم.دوست داشتم که چیزی که یاد گرفته بودم را هم به بقیه ارایه بدم.همونطور که باعث رشدم شد باعث رشد بقیه هم شد...

افرادی که در نی نی سایت تبلیغم را کردند، خب نتیجه دیدن ...

همیشه منفی نگاه نکنین...من ۹۷ تا این لحظه مجانی تولید محتوا کردم...هرگز دلم نمیخواست وبلاگ بزنم ولی بارها تو سایت تاپیکام تعطیل شد یا مطالبم کپی شد پس خونه خودم را ساختم...

تو ایستاگرام یه استوری رفتم و بازدید وبلاگم زیاد شد و باعث شد برندهای ضد افتاب پیشنهاد تبلیغ به من بدن ولی من هنوز دست و دلم میلرزه که کرمی را تبلیغ کنم که یکبار هم استفاده شخصی نکردم...۱۵ میلیون خرج وبلاگم کردم و بازم خرج داره...

من برای تولید محتوا حتی یه قرون به جیب هنوز نزدم و عشقم کمک بوده ...

رسالتم رسیدن به نون و نوا بود که الان باید سال ۹۷ به فکر پول می افتادم و مجانی اینجا نبودم...

برای رشد قبلا هزینه رشدم را دادم.

وبلاگی که خرجش کردم، هزینه رشد خودم نبود زکات علمی بود که یاد گرفتم...

چوم با ناراحتی نوشتین خواستم براتون بگم که تو ناراحتی اش نمونین...کمی منطقی بهش فکر کنین متوجه میشین که من دشمن شما نبودم که از صد تا دوست بهتر بودم ..

پایدار باشین ❤

مرسی عزیزم لطف کردین. من یه سوال کوتاه دارم ازتون میخوام تو یه حوزه دیگه هم بهم روانپزشک معرفی کنید ...

خواهش میکنم.

حقیقتا در همین راستا فقط اطلاعات داشتم..غیر از ایشون کسی را در اصفهان و در تخصص های دیگه نمی شناسم🙏🙏

از روزی که شما رو تو سایت پیدا کردم (۳ سال پیش)تا الان هر بار یکی از تاپیکاتون رو که میخونم یه تلنگر ...

سلام به روی ماه تون.

عزیزم🥰

بهترین ها الهی براتون رقم بخوره🙏🙏🙏🙏😘

گرانبها جان فرزندی بیمار دارم که ذهنم رو بشدت درگیر کرده فقط معجزه خدا خوبش میکنه و بیماریش هم بخاطر ...

سلام عزیزم

جان تون سلامت

حقیقتا چقدر سخت💔!

امید و توکل داشتن تو موقعیت های سخت کار واقعا سختی هست...

بیرون از گود نشستم و نمیتونم به شما بگم ایمان داشته باش...

فقط میتونم با تمام وجودم دعا کنم و از مخاطبینم بخوام براتون دعا کنن🙏🙏🙏🙏❤

سلام وقت بخیردر مورد تاپیکی که زدین برای من @00princess00 اینجا قابلیت داره آی پی چک بشه...میتونین ...

سلام عزیزم🌻🌻🌻

کاشکی همین کامنت رو به صورت تاپیک میزدید و قفلش میکردید

تا تردیدی که این افراد به دل بعضی از کاربران می اندازن برطرف بشه🌷

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏
سلام عزیزم🌻🌻🌻 کاشکی همین کامنت رو به صورت تاپیک میزدید و قفلش میکردیدتا تردیدی که این افراد به دل ...

سلام عزیزم🌷🌷🌷

ایشون نوشتن که تبلیغ میکنم تو وبلاگم...اصلا بخش تبلیغات وبلاگ من هنوز راه نیوفتاده و تو صفحه اصلی یه دونه تبلیغ دیده نمیشه😁 

نمیدونم چرا چیزی که راحت میشه اثبات کرد را  شایعه میکنن...این دروغ نیست البته...اسمش میشه خراب شدن اعتبار فرد گوینده تا دروغگویی...چون واضحه که چنین چیزی صحت نداره...

برندهای ضد افتاب ۱ ماه پیش به من پیشنهاد تبلیغ دادن ولی نتونستم بذارم تو وبلاگم....پولشم خوب بود ...دلیلش این بود که ضد افتابی که خودم استفاده نکردم را نمیتونستم بذارم ...هزینه وبلاگم  با تنها یه تبلیغ میتونست دربیاد که انجامش ندادم...

در اینده چیزی که تبلیغ کنم قطعا چیزی هست که نتیجه اش را شخصا دیده باشم نه برای پولش...

فکر میکنم خود این کاربر اشتباهش را متوجه بشه با توضیحاتم.خواستم به خودش بگم و تاپیک نزنم ...اومد خوند و رفت ...احتمالا مشکلش حل شد

سلام عزیزم🌷🌷🌷ایشون نوشتن که تبلیغ میکنم تو وبلاگم...اصلا بخش تبلیغات وبلاگ من هنوز راه نیوفتاده و ...

😁😁😁امیدوارم مشکلشون حل شده باشه و امشب بی دغدغه بخوابه هرچند که من مثل شما نتونستم صبوری کنم و زمانی که تهمت زدن براشون تاپیک زدم 🌼

بعضی وقتا آدم با خودش فکر میکنه کاشکی بزارم آدم ها خودشون راه خودشون رو پیدا کنند لقمه ی آماده نزارم دهنشون مثل خودم که بعد از چندین سال با بانو آرتمیس آشنا شدم و تاپیکاش منو از روابط سمی نجات داد و حالا بخاطر پیشنهادشون به دیگران مورد تهمت قرار میگیرم

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏