جنگ بیهوده چیه ؟
هر چقدر میجنگی، نتیجه ای نداره برات و فقط زخمی تر می شی…
جنگ بیهوده هر چیزی میتونه تو زندگیت باشه …
چند سال پیش، یه روزی نشستم همه جنگای بیهوده را نوشتم :
۱) وقتی پول ندارم چرا مدام بهش فکر کنم و گریه کنم و بقیه مردم را رصد کنم که چقدر در رفاهن…خب مگه خودآزاری دارم!
۲) اگر الان در خونه ای که باب میلم نیست زندگی میکنم، چرا مدام زانوی غم بغل بگیرم؟ به جاش در توانم هر چی باشه برای اینکه خونه مون بهتر به نظر بیاد باید انجام بدم حتی شده گذاشتن یه گلدون کنار حیاط…
جالبه وقتی که تصمیم برای ترمیم چیزی می گیری و انرژی ات را از میدون جنگ برمیداری، اتفاقای خوبی رخ میده…متوجه میشی که مثلا فلان کار کوچیک را بکنی فضای بهتری ایجاد شده و اونقدرا هم اوضاع بد نیست …مثلا یکی رو دیدم که برای لک های طاق شون که بر اثر نمناکی ایجاد میشد، اسپری خاصی ساخته بود که زردی ها را به طور موقت موقع اومدن مهمون پاک کنه! درسته موضوع ریشه ای حل نمیشد ولی بهتر از دست روی دست گذاشتن بود …
۳) اگر مجبور هستم با یه آدم سمی سرکارم هر روز ۸ ساعت وقت با ارزشم را بگذرونم، چرا اینقدر بهش فکر کنم و رفتارهای سمی اش رو مرور کنم و روزم تلخ بشه؟
۴) اینکه آدمهایی هستند که پدرشون جهیزیه میخره و من بشینم هی به خدا و بقیه گلایه کنم که چرا پدرم نمیتونه بخره، جنگ بیهوده ای هست …ازش جهیزیه بیرون نمیاد…
۵) وقتی یکی ما را ترک میکنه، بیهوده است که بری دنبالش و التماسش کنی …
۶) وقتی یکی دوستت نداره و جای دیگه داره محبت خرج میکنه...
منبع: dgbaha.com