2777
2789
عنوان

جنگ بیهوده

| مشاهده متن کامل بحث + 15058 بازدید | 281 پست
خیلی ممنون از شمالطف کردین بابت معرفی دو استاد هم سپاس دنبالشون میکنم زین پس با افتخار

خواهش میکنم🙏🌹

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

مرسی عزیز دلم💖💖💖خوشحالم کردی😘😘😘

خواهش میکنم 😘😘😘❤❤❤

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم 😘😘😘❤❤❤

امیدوارم دوستانی که مشکل دارن در روابطشون با کمک شما و تجربه های دیگر دوستان بتونن مشکلاتشون رو برطرف کنند

🌼🌼🌼

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏
امیدوارم دوستانی که مشکل دارن در روابطشون با کمک شما و تجربه های دیگر دوستان بتونن مشکلاتشون رو برطر ...

انشاله که همگی عاقبت بخیر بشیم🤗🙏🙏🥰

یه سوال ! کسی ک برای ایندش هدف جدی ای نداره فعلا و در حال حاظر سردرگمه ولی دائما به آینده فکر میکنه و پلن میچینه دارای جنگ بیهودس؟

برای مثال وقتی نمیدونی به چه شغل و محیط کاری علاقه داری ولی دائما داری شغلای مختلفی تصور میکنی و هیچ اطلاعاتی حقیقی دربارشون نداری

سلام گرانبها جان

قبلا هم تاپیک با این عنوان داشتی 

اما الان من از درون به این نتیجه رسیدم.

هم پشیمونم بابت جنگ های بیهوده و  هم خوشحالم بابت اگاهی امروزم

ی روزی فقط با شوهرم دعوا داشتم که بهش بفهمونم چقد مادر و خواهراش بدجنسن،

الان حتی اگه خودشم از اونها بد بگه یا درد و دل کنه ،اصلا همراهیش نمیکنم بلکه به بخشش و دعای خیر هم دعوتش میکنم 

اونها میدونستن من حق میگم اما من نمیفهمیدم که خوششون میاد منا بازی بدن و دارن لذت میبرن،فهمیدم اگر به دنیا هم ثابت کنم حق با منه ،حالم خوب نمیشه 

پس سعی کردم ببخشم و درس بگیرم و دست از این جنگ بیهوده که داشت زندگیم را نابود می کرد بردارم،

خیلی راحت از مسائل و ادمها عبور میکنم و اینجوری دیگه غیبت هم نمیکنم 

🌺 

یه درخواست هم ازتون دارم 

من از تایپک هاتون متوجه شدم ک شما برنامه نویس یا مهندس کامپیوتر هستید ،میشه من رو راهنمایی کنید؟

من احساس میکنم ک به برنامه نویسی علاقه دارم ولی هیچ وقت نرفتم دنبالش و اصلا از کامپیوتر سر در نمیارم

برای اینکه خودمو محک بزنم وببینم علاقه دارم یا نه ، از کجا شروع کنم به یادگیری البته خودآموز فعلا ، فقط میخام بطور مختصر وارد فضای برنامه نویسی بشم فقط در همین حدفعلا

یه سوال ! کسی ک برای ایندش هدف جدی ای نداره فعلا و در حال حاظر سردرگمه ولی دائما به آینده فکر میکنه ...

این آدم  سرزمین خودش را نمیشناسه هنوز ...

برای همین اینم یه نوع کار اضافه است ...

من در مورد شناخت روحیات و سرزمین وجودی مون هم در وبلاگم گفتم ...منوی روانشناسی که با پست " در سرزمین خودت امپراطوری کن" شماره اش شروع شده 

سلام گرانبها جانقبلا هم تاپیک با این عنوان داشتی اما الان من از درون به این نتیجه رسیدم.هم پشیمونم ب ...

سلام به روی ماهت.جانت سلامت ...

ادم وقتی نفسش میگیره تو این جنگ ها و کاری از پیش نمی بره، بیشتر لجش میگیره ...مثل زندان می مونه ...خوشحالم  براتون که رها شدین👏👍

یه درخواست هم ازتون دارم من از تایپک هاتون متوجه شدم ک شما برنامه نویس یا مهندس کامپیوتر هستید ،میشه ...

به نظرم از بانک اطلاعاتی شروع کنین ...sql 

یکی دو جلسه برید سر کلاس ببینین علاقه مند میشین ...این بهترین حالت محک زدن خودتونهد

سلام به روی ماهت.جانت سلامت ...ادم وقتی نفسش میگیره تو این جنگ ها و کاری از پیش نمی بره، بیشتر لجش م ...

بله زندانی که با دست خودمون واسه خودمون می سازیم

هم ظالم خودمون هستیم هم مظلوم 

هزینه بخشیدن و رها کردن کمتر از هزینه نبخشیدنه

🌺 
این آدم سرزمین خودش را نمیشناسه هنوز ...برای همین اینم یه نوع کار اضافه است ...من در مورد شناخت روح ...

خب ما ک خودمونو نمیشناسیم از کجا بفهمیم که تو چ مسیری بریم ک برامون‌بهتره و درسته؟

به نظرم از بانک اطلاعاتی شروع کنین ...sql یکی دو جلسه برید سر کلاس ببینین علاقه مند میشین ...این بهت ...

سلام میشه لطفا اسم کانال دکتر رضایی و دکتر شیری رو بدین یا آیدی ادمینشون رو

چون پیدا نمیکنم ممنون

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
ایشون بانو آرتمیس نیستند خودشون گفتن تشابه اسمیه

مطلعم