2777
2789
عنوان

از فقرا پوزش میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 3080 بازدید | 119 پست
بااین صحبت‌ها خودتون روفریب ندید ک بخواید فقیربمونید ک توقع داشته باشی خدا ازدلتون دربیاره همه مون ...

بله حرفتون درسته خدا نگفته بخورین بخوابین من بهتون میدم و آخر هم تو اون دنیا جبران میکنم  نه گفت کار کن تلاش کن من هم بهت روزی میدم 

بله عزیزم مال فقیر پیش پولداره خداوند در قران به پولدارها گفته این پول مال شما نیست بخشی از ان مال ف ...

نظرم رو بخون گفتم خمس و زکات و مال فقیر میدن بجاش ثواب جمع میکنن

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پولدار ها شغل خوبی دارن و درآمد خوب الان ایلان ماسک حق بقیه رو خورده که پولدارشده؟ شما مطمئنی اونا و ...

العا خودتون زدید کوچه علی چپ مثلا  ه م ستر این همه ادم علاف کردن و خودشون تیلیاردها به جیب زدن یعنی از روی دوش اونا رفتن بالا برای پولدار شدن خودشون ایلان ماسک پولش حلال؟؟؟ پیام رسانهایی که از ظالمی مثل اسراییل دفاع میکنه و از طریق پیام رساناش دیگران ترور میکنه مثلا نتانیاهو چند روز قبلش با ایلان ماسک دیدار میکنه و با پیام رسان واتساپ هنیه رو ترور میکنه .در کل هدف خداوند تعادل برقرار کردن بود.این قران گفته حالا دیگه اگر شما قبول ندارید حرفیه جدا 

هیچ پولداری بدون وجود ادم کارگر پولدار نشده از کارخونه دار گرفته تا همین ه م ستر 

نظرم رو بخون گفتم خمس و زکات و مال فقیر میدن بجاش ثواب جمع میکنن

عزیزم وظیفه شون ولی وظیفه فقیر  نیست چون خدا یهت نداده که حالا بخواد بدی ثوابش کسب کنی یعنی خدا مال بهش داده حالا توقع داره تازه خیلی کم‌میشه پولدارها خمس و زکات بدن

العا خودتون زدید کوچه علی چپ مثلا ه م ستر این همه ادم علاف کردن و خودشون تیلیاردها به جیب زدن یعنی ...

همستر به اندازه کار اون افراد بهشون پول داد معلومه مالکش باید سود بیشتری داشته باشه سیستم این دنیا طبقاتیه 

چرا نباید درآمد ایلان ماسک حرام باشه؟

همستر به اندازه کار اون افراد بهشون پول داد معلومه مالکش باید سود بیشتری داشته باشه سیستم این دنیا ط ...

بیخیال بابا پول شارژشون هم‌نیست،😂😂😂

خودش چقدر سود کرده تیلییییییییاردها خیلی ساده ای

عزیزم وظیفه شون ولی وظیفه فقیر نیست چون خدا یهت نداده که حالا بخواد بدی ثوابش کسب کنی یعنی خدا مال ...

میخواید بگم حق با شماست ؟

خب حق با شماست 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
میخواید بگم حق با شماست ؟خب حق با شماست

نه والا شاید شما میخواین بگم حق با شماست هر کس نظری داره دیگه .از نظر من خدا انقدر بی عدالت نیست که بخواد یه پولدار با یه فقیر یکسان قرار بده و تو قران هم خمس زکات این چیزها رو برای پولدارها گذاشته و وظیفه شون و ربطی به ثواب نداره

نه والا شاید شما میخواین بگم حق با شماست هر کس نظری داره دیگه .از نظر من خدا انقدر بی عدالت نیست که ...

بیخیال

عزیزم وظیفه شون ولی وظیفه فقیر نیست چون خدا یهت نداده که حالا بخواد بدی ثوابش کسب کنی یعنی خدا مال ...

ماکه اطرافمون فقط بعصی قشر متوسط رو به پایینن اهل خمسن باقی نه هرچتد شوهر خودم نمیده 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
اگر فرض بر این باشه خدا وجود داره و فرض بر این باشه مهربان و عادله تکلیف تبعیضی که گذاشته بین بنده ه ...

اگر قرار بود تبعضی نباشه و همه چی در عدالت کامل باشه بایستی همه انسانها همه یک شکل همه با زندگی یکسان یکسطح سلامتی  و همه در خانه های مثل هم زندگی کنند وگرنه باز تفاوت به وجود میاومد و بعد زیاد شدن تفاوت ها میگفتیم تبعیض هست

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم